Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Autodealer House Vm

Find The Car Of Your Dream
0752312474,

Despre noi

Trimite mesaj
Pentru clientii nostri avem cele mai bune oferte de autoturisme si autoutilitare noi si second hand din Germania, Olanda si Belgia, oferind totodata si servicii de logistica (RAR, ITP, inmatriculare, transportul pe platforma din tarile de achizitie pana la destinatie) si consultanta financiara in vederea incheierii contractelor de leasing pentru autoturismele solicitate, precum si alegerea celor mai bune variante de asigurare.

Practic clientul, in momentul alegerii autovehiculului plateste un avans in baza unui contract, si apoi pana in momentul platii integrale sau semnarii contractului de leasing poate sa-si vada linistit de afacerea sa; de restul ne ocupam noi.

Asiguram buy-back pentru autovehiculele achizitionate prin noi, expunere spre vanzare in spatii securizate, consultanta in vederea vanzarii sau achizitionarii unui autovehicul.

Pentru autovehiculele cu valoare de pana la 30.000 euro va punem la dispozitie oferta de leasing
“instant” (oferta societatii de leasing partenere), cu acceptare la finantare in maximum 24 ore si finantare efectiva in 48 ore, avans 20-50% pe o perioada de 1-6 ani(in cazul auto noi).

Criterii minime de selectie , cel putin un bilant depus (6 luni de functionare) si firma sa nu aiba incidente majore de plati (CIP).

Va asteptam !
Produse si servicii:
autoturisme si utilitare noi si second hand din Germania, Olanda, Belgia; servicii de logistica - ITP, RAR, inmatriculare, transportul pe platforma, consultanta financiara, asigurari
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Autodealer House Vm
Persoana de contact: Radu Valentin
Adresa: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0752312474