Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Health Medical Technology Srl

0736 787 409, 0735 554 150

Despre noi

Trimite mesaj
Cine suntem si cu ce ne ocupam?

Ne numim Health Medical Tehnology si suntem o firma noua care a luat nastere in anul 2014. Desi abia am luat contact piata, suntem o echipa care pune pune accent pe oferirea serviciilor de calitate si venim in intampinarea clientilor cu preturi foarte mici, standarte de calitate si timp de livrare.

Venim in intampinarea clientilor cu solutii eficiante si viabile prin completarea gamei noastre complete de produse. Toate acestea au ca scop multumirea clientilor nostri prin eficentizarea si sustinerea continua a produsului de calitate.

Ce produse oferim?
Oferim solutii complete de curatenie si igiena pentru persoanele juridice: spatii birouri, restaurante, hoteluri, cabinete medicale, spatii comerciale, spatii industriale, saloane de infrumusetare, cabinete stomatologice, echipamente de protectie.

Gama noastra de produse este variata si completa. Serviciile pe care le oferim raspund tuturor nevoilor profesionale in domenile: medical, stomatologie, igiena, cosmetica.
Produse si servicii:
solutii complete de curatenie si igiena pentru persoanele juridice: spatii birouri, restaurante, hoteluri, cabinete medicale, spatii comerciale, spatii industriale
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2014

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Health Medical Technology Srl
Persoana de contact: Ferariu Aurel
Adresa: Soseaua Doamnei, Nr.129
Localitate: Sat Podul Doamnei (com. Clejani)
Judet: Giurgiu
Telefon: 0736 787 409
Telefon mobil: 0735 554 150
Website: http://www.9hmt.ro/