Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Utilaj reactor spuma&poliurea Easy Spray hydraulic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Easy Spray Hydraulic
Out Of stock
Descriere
Caracteristici
Easy Spray hidraulic, cu un design modern si compact, este o unitate hidraulica usor de utilizat, portabila. Configuratia sa unica - rezervoarele de produse sunt plasate pe un sasiu cu roti - ofera acces facil la toate tipurile de zone de lucru precum si un comutator care permite o operare usoara si o economie de timp, in timpul setarilor si a utilizarii.
Panoul de control este format dintr-un ecran tactil care are incorporat softul special pentru a facilita selectarea si controlul tuturor parametrilor de lucru intr-o maniera rapida si usoara. Un sistem de alarma sofisticat avertizeaza functionarea oricarei erori in procesul de a asigura aplicarea corecta a produselor. Ca o caracteristica suplimentara, o alarma de conectare faza este incorporata in proiectare pentru a evita reparatii costisitoare de erori sau greseli atunci cand conectati dozatorul in alimentarea cu energie electrica.

Sistem Incalzire furtunuri:
Easy Spray hidraulic poate veni echipat cu o lungime de furtun incalzit la 15 metri la 230 V, sau un transformator de 2000 W de putere pentru a incalzi o lungime maxima de 48 de metri de furtun. Sistemul incorporeaza un concept inovator de furtun incalzit, in care rezistenta de cupru este distribuita omogen si uniform oferind astfel intensitatea caldurii si controlul precis al temperaturii de aplicare a produselor.

Pompele de dozare:
Sistemul include doua pompe cu piston de deplasare pozitiva, actionate de un motor hidraulic. Pompele dozatoare sunt fabricate din aluminiu de inalta duritate calit si un tratament special care ofera un coeficient de frecare redus, un nivel ridicat de lubrifiere, precum si un nivel crescut al rezistentei la uzura. Sistemul include un sistem de ghidare comun, care asigura stabilitatea dinamica garantand alinierea corecta a grupului de pompare si extinderea duratei de viata a garniturilor si semeringurilor.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura