Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Atd System Srl

Calitate si seriozitate!
0212500250, 0728959459

Despre noi

Trimite mesaj
Atd System SRL este solutia competenta si profesionala la solicitarile clientilor referitoare la amenajarile profesionale din lemn masiv.

Fie ca este vorba de constructii functionale (foisoare lemn, case lemn model framing americane, garaje, casute de gradina), fie ca este vorba de constructii decorative (pergole, pergole glulam drepte sau unic in zona din elemente curbe respectiv arce cerc, cercuri, profile "S", placari decorative din lemn esenta moale sau tare, indigene gen fag/stejar/frasin sau esente exotice), garduri speciale atipice (prinderi vizibile sau ascunse), lambrisari, montaj pazii, saceac, dusumele, pontoane, scene din lemn, trepte lemn, etc.) ATD SYSTEM ofera calitate si profesionalism.

Toate constructiile noastre utilizeaza lemn uscat in camere de uscare cherestea cu umiditate maxim 12%, acoperirile se executa numai utilizand vopsele si lacuri profesionale pentru lemn fie pe solvent, fie pe baza de apa, ecologice. Toti clientii care au apelat la firma noastra va pot confirma acest lucru.

Pentru orice proiect va rugam sa ne contactati.
Produse si servicii:
amenajari profesionale din lemn, pergole lemn, foisoare lemn, amenajari terase restaurante, trepte si contratrepte lemn masiv, pergole glulam din elemente curbe, placari decorative din lemn exotic
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Atd System Srl
Persoana de contact: - -
Adresa: B-dul. Lacul Tei, Nr. 121
Localitate: Bucuresti
Judet: Ilfov
Telefon: 0212500250
Telefon mobil: 0728959459
Fax: 0212500250
Website: http://www.atdsystem.ro