Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Astinvest Com Srl

0723178275,

Servicii de sms marketing

Out of stock
Telefon:
0723178275
 

Detalii produs

SMSLink este solutia completa, disponibila in orice moment, pentru a desfasura campanii SMS si a transmite informari automatizate prin SMS clientilor dvs.

SMSLink este cea mai avansata platforma SMS business disponibila in Romania, oferind toate serviciile de comunicare prin SMS unificate intr-o singura platforma, complet on-line, pentru controlul eficient si optimizarea modului de utilizare a acestora.

Astfel, serviciile SMS Marketing, Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts si 2-Way SMS sunt integrate in platforma SMSLink oferindu-va unelte complexe de analiza si raportare in timp real, asupra campaniilor derulate si mesajelor trimise, inclusiv coeficiente de eficienta si resource planning, pentru orice perioade selectate de timp.

Platforma SMSLinkā„¢ este si o platforma colaborativa, care va ofera posibilitatea de a creea conturi subordonate diferitelor departamente sau persoane din compania dumneavoastra, dand astfel posibilitatea acestora sa controleze complet toate functiile dintr-un cont, cu exceptia costurilor care vor fi controlate doar de de contul principal.

Deoarece toate serviciile pe care le oferim sunt complet configurabile on-line, intuitiv si rapid, puteti testa gratuit toate serviciile disponibile in platforma SMSLinkā„¢, dupa crearea unui cont.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Astinvest Com Srl
Persoana de contact: Stupar Alexandru
Adresa: Str. Alexandru Odobescu, Nr. 2
Localitate: Baia Mare
Judet: Maramures
Telefon: 0723178275

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi