Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Astinvest Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de sms marketing
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SMSLink este solutia completa, disponibila in orice moment, pentru a desfasura campanii SMS si a transmite informari automatizate prin SMS clientilor dvs.

SMSLink este cea mai avansata platforma SMS business disponibila in Romania, oferind toate serviciile de comunicare prin SMS unificate intr-o singura platforma, complet on-line, pentru controlul eficient si optimizarea modului de utilizare a acestora.

Astfel, serviciile SMS Marketing, Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts si 2-Way SMS sunt integrate in platforma SMSLink oferindu-va unelte complexe de analiza si raportare in timp real, asupra campaniilor derulate si mesajelor trimise, inclusiv coeficiente de eficienta si resource planning, pentru orice perioade selectate de timp.

Platforma SMSLink™ este si o platforma colaborativa, care va ofera posibilitatea de a creea conturi subordonate diferitelor departamente sau persoane din compania dumneavoastra, dand astfel posibilitatea acestora sa controleze complet toate functiile dintr-un cont, cu exceptia costurilor care vor fi controlate doar de de contul principal.

Deoarece toate serviciile pe care le oferim sunt complet configurabile on-line, intuitiv si rapid, puteti testa gratuit toate serviciile disponibile in platforma SMSLink™, dupa crearea unui cont.
Din Gura in Gura