Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Jaluzele verticale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
Lamele de 127mm si 89 mm
Out Of stock
Descriere
Jaluzele verticale realizate din materiale textile cu lamela de 127mm, reprezinta o solutie foarte des utilizata in decorul ferestrelor de casa sau birou.

Dispunem de o coloctie de 16 materiale textile cu design diferit in 146 de culori diferite, materiale tesute sau impregnate, poliester 100%, rezistenta cromatica si termica, lavabile, unele dintre materiale si in varianta ignifuga, toate in latime de lamela de 127 mm.

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne vizitati magazinul nostru sau sa programati o intalnire cu unul din reprezentanti.

Jaluzele verticale din PVC - latime lamela 89 mm- au la baza cea mai moderna tehnologie de fabricatie care le garanteaza durabilitate in timp. Sunt usor de curatat si nu se deformeaza in contact cu umiditatea din mediu.
A sigura 1005% opacitate

SOLUTII COMPLETE - Suntem constienti de dorinta clientilor de a consuma cat mai puti timp si energie.De accea oferim tot ce are nevoie un client pentru protectia solare: sfatuirea in alegerea produsului, masuratori, productie, transport, montaj, garantie si service.

Preturi incepand de la 27 ron/mp
Preturile nu includ TVA.
Transport si montaj gratuit in zona superioara a Vaii Prahova (Sinaia, Busteni, Azuga) pentru comenzi de min. 250 ron.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura