Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
As Credit Recover
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Recuperari debite
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Recuperare creante

Acest serviciu reprezinta posibilitatea intregirii patrimoniului ca urmare a unor contracte neonorate, facturi neincasate sau orice alte creante neincasate.

Pentru a putea demara procedura de recuperare a creantelor dumneavoastra, vom incheia un contract de mandat comercial, prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dumneavoastra. Compania noastra recupereaza pe cale amiabila,avandu-se in vedere protejarea intereselor de afaceri existente intre clientul nostru si respectivul debitor.

Procedura amiabila implica: investigatii ale solvabilitatii debitorului, bunurilor acestuia, investigatii privind identificarea asociatilor si administratorilor societatii, discutii telefonice, notificari, intalniri directe. In 90% din cazuri aceasta metoda s-a dovedit eficienta.

Compania noastra presteaza serviciul recuperare de creante pentru acele datorii ce înregistreaza o întârziere de peste 20 de zile calendaristice de la scadenta. Pentru obligatiile de plata ce nu depasesc 20 de zile de la scadenta, serviciu prestat este cel de colectare debite.

In privinta procedurilor judiciare (actiuni judecatoresti, executari silite, sechestre asiguratorii, plangeri penale etc.), decizia initierii, continuarii sau stoparii acestora apartine clientului.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura