Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ascendent Team 100

0720243783, 0720243783

Casa singura in curte, Centru Civic Brasov

Casa
Model:
Casa
Out of stock
Localitate:
Brasov
Tip:
Vanzare
Zona:
Centru Civic
Stadiu constructie:
Finalizat
Suprafata construita:
110
Suprafata utila:
85
Regim inaltime:
P
Structura rezistenta:
Caramida
Front stradal:
12
Telefon:
0720243783
Pret:
228600
 

Detalii produs

Comision cumparator: 0%

Ascendent Imobiliare propune spre achizitie o reprezentare exclusiva materializata printr-o casa, situata intr-o zona rezidentiala, curtata a Brasovului, mai exact zona Centru Civic, pe o strada a carei denumire are o conotatie istorica deosebita pentru Romania Mare: strada Basarabiei.

Avand privilegiul de a fi singura in curte, beneficiind de o suprafata de teren de 514 metri patrati, proprieteatea propusa spre achizitie se prezinta pe o constructie cu trei camere, structura decomandata, o bucatarie cocheta, o baie generoasa ca si suprafata, pivnita si pod propriu, suprafata construita a casei fiind de 110 metri patrati, iar suprafata utila a acesteia fiind de 85 metri patrati.

Imobilul se prezinta renovat imbinand elemente oldies - un parchet masiv care a fost reconditionat in totalitate si care se prezinta intr-o stare impecabila - cu elemente si finisaje moderne, respectiv tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica, etc.

De asemenea in curte mai sunt amenajate, ca si extinderi, o bucatarie functionala ca si bucatarie de vara, o toaleta de serviciu si un atelier pentru desfasurarea diverselor activitati liberale; mentiune foarte importanta, toate aceste anexe beneficiaza de absolut toate utilitatile (gaz, apa, curent, canalizare, etc.).

Pozitionarea, confera acestei proprietati o valoare investitionala, viitorul proprietar avand multiple optiuni de valorificare spre folosinta, in plina zona de business a Brasovului.

Se recomada achizitia atat ca rezidenta, regim de inchiriere ulterioara (business, hotelier, clasic, profesii liberale, etc.) cat si pentru dezvolatarea unui mic proiect rezidential.

Se ofera flexibilitate si elasticitate la tranzactionare.

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ascendent Team 100
Persoana de contact: Mihai Valentin
Adresa: Nicolae Iorga, Nr. 14
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0720243783
Telefon mobil: 0720243783

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi