Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Art Kids Club Srl

Copiii sunt cei mai importanti
0727420604, 0727420604

After school, meditatii I - XII, zona Rahova, Sebastian

Out of stock
Telefon:
0727420604
 

Detalii produs

Intr-o lume in miscare, aglomerata, viata noastra este dens concentrata in jurul serviciului, a acelor obligatii zilnice care parca nu ne mai lasa timp nici sa respiram.

Si atunci ce facem cu copiii nostri, cu aceste minuni pe care Dumnezeu ni le-a daruit si fata de care avem obligatia de a-i creste si educa pentru viitor? Noi venim in sprijinul dumneavoastra. Intr-un mediu primitor si cald, familial, copii dumneavoastra se vor simti in siguranta si ocrotiti, vor fi indrumati spre tainele cunoasterii si intelegerii celor predate la scoala, de catre invatatori cu experienta, tineri si in acelasi timp educati si mai ales...la randul lor parinti.

Ce face copilul tau dupa programul de la scoala? Iata o intrebare la care ar fi bine sa poti da un raspuns fara sa simti mustrari de constiinta! Copilul poate sta in spatele blocului, cu un anturaj...pe masura locului de intalnire, poate petrece timp cu persoane dubioase, care il pot invata tot ce se poate invata de pe strada (in nici un caz cum sa se pregateasca pentru viata, intr-un mod armonios).

Nici varianta bunicilor nu este cea mai buna solutie : parintii nostri sunt obositi de stresul zilnic si oricum sunt depasiti de ceea ce fac nepoteii la scoala. Asadar?.....Ne aflam intr-o zona usor de ajuns: intersectia strazii Sebastian cu Calea Rahovei.

Asiguram transportul copiilor, pentru parintii super-ocupati !

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Art Kids Club Srl
Persoana de contact: Brad Cristian
Adresa: Str. Mihail Sebastian, Nr. 1-3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0727420604
Telefon mobil: 0727420604

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi