Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Artafier Damaschin

0743037411, 0728041284

Despre noi

Trimite mesaj
Arts Fier Damaschin a fost infiintata in anul 2004 si are in componenta ei oameni cu peste 14 ani de experienta in domeniul fierului forjat.

ARTA FIER DAMASCHIN produce o gama larga de obiecte din fier forjat, de la simple piese si ansamble pana la ornamente, gratii, balustrade, scari de interior si exterior, mobilier de interior si exterior, fier amprentat , etc.

Deasemenea se pot realiza la comanda orice model de fier forjat, si totodata putem restructura lucrari vechi din fier forjat fara a le afecta forma si structura lor originala.

Pentru produsele din fier forjat, ARTAFIER DAMASCHIN imbina tehnologia de ultima ora cu tehnicile traditionale de prelucrarea a fierului forjat, astfel incat calitatea acestora se ridica la nivel de arta, arta fierul forjat.

Datorita acestei imbinarii de tehnici cat si a pasiunii pentru munca noastra am reusit sa dovedim o buna prestanta in domeniul fierului forjat.

In prezent ARTAFIER DAMASCHIN cauta colaboratori in domeniul fierului forjat, aceasta oportunitate este deschisa tuturor celor care sunt in domeniul fierului forjat si nu numai.
Produse si servicii:
porti si garduri, balustrade, elemente ornamente din fier forjat, proiectare, executare si montare hale metalice, debitare metale si nemetale cu jet de apa
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Artafier Damaschin
Persoana de contact: Damaschin Marius
Adresa: Pasunii, Nr.14
Localitate: Golesti
Judet: Vrancea
Telefon: 0743037411
Telefon mobil: 0728041284
Website: http://www.artafier.ro