Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Antique Stone Srl

0263235735, 0762570007

Despre noi

Trimite mesaj
Compania noastra este expertul in piatra naturala care iti ofera cea mai extinsa gama de produse din Romania. Inca din 2012 suntem un partener de incredere pentru specialisti, cunoscatori si iubitori de frumos. Pasiunea noastra este calitatea si grija pentru fiecare detaliu.

De aceea cei peste 50 de furnizori din cele 15 tari cu care colaboram sunt doar producatori de talie mondiala. Acest lucru ne permite sa oferim preturi competitive si produse de cea mai inalta calitate. Cautam in mod constant noi tipuri de produse din piatra naturala care sa tina pasul permanent cu schimbarea modei si a noilor tendinte.

Iti oferim cea mai variata gama de piatra naturala la cele mai bune preturi! Pentru ca proiectele frumoase au nevoie de parteneri de incredere si de materiale de o calitate si frumusete remarcabile.

Fie ca e vorba de o casa privata sau de un spatiu public, la Antique Stone gasesti tot ce ai nevoie in materie de piatra naturala decorativa:

Travertin / Marmura / Ardezie / Andezit / Gneiss / Calcar / Limestone / Jura / Granit / Piatra panel / Piatra scapitata / Piatra ornamentala / Piatra decorativa / Piatra poligonala / Mozaic din piatra naturala / Piatra cubic asi dale / Glafuri / Blaturi / Scari / Klinker.

Livram rapid la adresa ta. Sau poti alege sa ridici marfa direct de la unul din cele 9 depozite partenere cu locatii in : Bistrita, Oradea, Mures, Cluj, Suceava, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov.
Produse si servicii:
travertin, marmura, ardezie, andezit, gneiss, calcar, limestone, jura, granit, piatra panel, piatra scapitata, piatra poligonala, mozaic, piatra cubica, dale, glafuri, blaturi, scari, klinker
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Antique Stone Srl
Persoana de contact: Ciontia Adrian
Adresa: Bistrita
Localitate: Bistrita
Judet: Bistrita Nasaud
Telefon: 0263235735
Telefon mobil: 0762570007
Website: http://www.antiquestone.ro