Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Servicii de cinsiliere psihologica si psihoterapie individuala, de cuplu, familie si grup online. Nu e necesar sa va deplasati pentru a ajunge la porgramare, aceasta avand loc din confortul casei sau intr-un spatiu pe care dumneavoastra il considerati intim.

Psihologul online vine in intampinarea si acelor persoane care nu sunt in Romania momentan, in asa fel incat pot accesa serviciile psihologice prin platforma video cu ajutorul careia putem desfasura sedinta in liniste.

Sedintele de consiliere psihologice/ psihodinamica si psihoterapia au aceeasi eficienta precum seditele psihologice fata in fata si sunt considerate mai accesibile decat cele fata in fata, scopul lor fiind acelasi.

Ma puteti contacta pentru a programa sedinta de terapie online si a discuta despre problema care va aduce in acest spatiu.

De retinut este faptul ca psihologul nu judeca, nu ciritca, nu spune pacientului ce sa faca sau ce sa nu faca, nu ofera solutii si nu are o carte cu solutii pentru situatii, ci psihologul ofera suport, sprijin emotional, descifrarea evenimentelor si emotiilor care conduc spre anumite actiuni si acompanierea pacientului in procesul terapeutic de schimbare si de intelegere.
Din Gura in Gura