Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cabinet Consiliere Psihologica Anghel Lucia Alexandra

Schimbarea incepe cu tine!
+40727850823, +40727850823

Servicii psiholog / psihoterapeut online

Out of stock
Telefon:
+40727850823
 

Detalii produs

Servicii de cinsiliere psihologica si psihoterapie individuala, de cuplu, familie si grup online. Nu e necesar sa va deplasati pentru a ajunge la porgramare, aceasta avand loc din confortul casei sau intr-un spatiu pe care dumneavoastra il considerati intim.

Psihologul online vine in intampinarea si acelor persoane care nu sunt in Romania momentan, in asa fel incat pot accesa serviciile psihologice prin platforma video cu ajutorul careia putem desfasura sedinta in liniste.

Sedintele de consiliere psihologice/ psihodinamica si psihoterapia au aceeasi eficienta precum seditele psihologice fata in fata si sunt considerate mai accesibile decat cele fata in fata, scopul lor fiind acelasi.

Ma puteti contacta pentru a programa sedinta de terapie online si a discuta despre problema care va aduce in acest spatiu.

De retinut este faptul ca psihologul nu judeca, nu ciritca, nu spune pacientului ce sa faca sau ce sa nu faca, nu ofera solutii si nu are o carte cu solutii pentru situatii, ci psihologul ofera suport, sprijin emotional, descifrarea evenimentelor si emotiilor care conduc spre anumite actiuni si acompanierea pacientului in procesul terapeutic de schimbare si de intelegere.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cabinet Consiliere Psihologica Anghel Lucia Alexandra
Persoana de contact: Lucia Alexandra Anghel
Adresa: Liliacului
Localitate: Ploiesti
Judet: Prahova
Telefon: +40727850823
Telefon mobil: +40727850823
Website: https://psiholog-luciaanghel.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi