Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ancada Sport Srl

Wear sport. feel good
0264592233,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in 1997 in Cluj-Napoca, Ancada, marca inregistrata a SC Elamir Sport SRL, este unul dintre primele brand-uri romanesti de echipamente sportive si accesorii.

Producem articole sportive si accesorii pentru fotbal, baschet, handbal, volei, polo, rugby, fotbal tenis-in principal sporturi cu mingea.

Gama de produse pe care o oferim este foarte variata, incluzand intregul necesar pentru practicarea sportului, de la mingi pentru antrenament si competitii pana la echipamente complete de joc.

Toate articolele sportive Ancada, atat accesoriile, pantofii de sport, cat si echipamentul propriu-zis, au fost concepute astfel incat sa coresponda exigentelor clientilor nostri.

Pe langa faptul ca au un design atractiv, produsele noastre incorporeaza tehnologii de ultima ora, menite sa imbunatateasca performanta sportivilor.
De exemplu, tricourile si maieurile de joc au imprimare directa in material, ceea ce asigura greutatea constanta a echipamentului pe toata durata meciului.

Omul din spatele brand-ului Ancada este Mircea Barna, capitan al echipei de baschet "U" Cluj si al echipei nationale de baschet a Romaniei in anii '60 si '70.
Desi originar din Medias, Clujul a devenit a doua casa pentru renumitul baschetbalist, care acum se considera "clujean suta la suta".

Orasul l-a adoptat deasemenea pe deplin, numindu-l sportivul anului in anii 1979 si 1985.

Numele ANCADA vine de la Anca si Adriana (Ada) Barna, fiicele domnului Mircea Barna, campioanele Germaniei la tenis de camp in anul 2000 si, respectiv, 2003.

Mircea Barna are convingerea ca disciplina impusa de viata de sportiv si rigurozitatea antrenamentelor i-au asigurat succesul ca om de afaceri.
Un sportiv nu face sport doar de placere sau pentru a se mentine in forma - el se antreneaza, folosindu-si nu doar muschii ci si mintea pentru a elimina distractiile si pentru a da randament maxim in timpul jocului. Aceasta perseverenta, determinare si ambitie s-au dovedit a fi cheia succesului si in ceea ce priveste dezvoltarea brand-ului Ancada.
Produse si servicii:
echipamente sportive, tricouri, sorturi, treninguri, pantofi sport, accesorii marca ANCADA
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1997

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ancada Sport Srl
Persoana de contact: Cosma Adrian
Adresa: Splaiul Independentei, Nr. 6
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0264592233
Fax: 0264420330
Website: http://www.ancada.com