Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ana Medvet Srl

Ambulanta Veterinara Non-stop!
0724225400, 0724225400 / 0756159152

Despre noi

Trimite mesaj
AnaVet este un serviciu veterinar mobil, care vă oferă servicii medicale de cea mai bună calitate, pentru animalele dumneavoastră în propriul cămin.

Dac─â companionul dvs. are nevoie de un consult, un vaccin, prezint─â vreun disconfort sau o urgen┼ú─â de orice natur─â ne puteti contacta, iar noi in cel mai scurt timp ajungem la dumneavoastr─â, astfel ├«i asigur─âm animalului lini┼čtea ┼či confortul de acas─â.

Serviciul de ambulan┼ú─â Ana Vet este acolo atunci cand ave┼úi nevoie, ├«n caz de urgen┼ú─â ajungem in cel mai scurt timp asigur├ónd terapia de urgenta ┼či stabilizarea animalului dunmeavoastr─â ├«n cazurile critice, iar pentru diferite alte investiga┼úii clinice ┼či paraclinice colabor─âm cu alte clinici veterinare de prestigiu.

In cazul ├«n care ave┼úi un animal agresiv ┼či nu pute┼úi s─â-l duce┼úi la cabinetul veterinar, atunci noi v─â venim in ajutor cu echipamentul din dotare care ne ajut─â la interven┼úiile de acest tip.
Produse si servicii:
ambulanta veterinara non-stop, taxi pentru animale, livrare de harana la domiciliu, acoperim toata gama de servicii veterinare complete la cabinet sau la domiciliu
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ana Medvet Srl
Persoana de contact: Cristian Ana
Adresa: Str. Turda, Nr.108, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0724225400
Telefon mobil: 0724225400 / 0756159152
Fax: -