Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Debitmetru cu roti ovale Piusi K600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PIUSI K600
Out Of stock
Descriere
Seriile K600 sunt o familie de debitmetre destinate controlului, masurarii, contorizarii si transferului de uleiuri de ungere si combustibili (motorina).

Debite: 0.1 - 500 litri/minut.
Principiul sau de masurare se bazeaza pe roti dintate eliptice modulare ce asigura o precizie de masurare mare pe un domeniu de debite, cu pierderi minime de presiune.

Fluidul trece prin debitmetru, invarte rotile dintate, a caror rotatie transfera constant “unitatea de fluid”.

Masurarea exacta a fluidului transvazat se face prin contorizarea rotatiilor rotilor dintate si astfel a “unitatilor de fluid” transvazat.

Cuplajul magnetic, constand din magneti instalati in rotile dintate si un intrerupator magnetic localizat in afara camerei de masurare, garanteaza etansarea camerei si asigura transmiterea impulsurilor generate de rotatia rotilor dintate, la microprocesor.

Corpul debitmetrului este fabricat din aluminiu si este prevazut cu racorduri exterioare pentru o instalare usoara si practica.

Diferitele modele difera prin lungimea corpului debitmetrului, ce este legata de posibilitatea functionarii la debite mari.

Debitmetrul este prevazut cu conexiuni de intrare si iesire filetate, in linie, pentru a permite legarea usoara la conducte.

Diametrul si filetul variaza in functie de model.

Este prevazut un filtru in racordul de intrare, pentru a proteja rotile dintate de eventuale materii solide vehiculate prin instalatie.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura