Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ambarom S.R.L.

0232/276640,

Despre noi

Trimite mesaj
Inca de la infiintare Ambarom S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Avand 22 angajati, firma noastra produce o gama larga de: ambalaje din carton si pavaje din beton amprentat. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Ambarom S.R.L..

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ambarom S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
ambalaje din carton si pavaje din beton amprentat
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ambarom S.R.L.
Persoana de contact: Nihoc Virgil
Adresa: Str Codrescu, Nr. 6
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0232/276640