Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Alveco Montaj Srl

Sisteme profesionale garantate
P.Fizice.: 0732837912 P.Juridice.: 0733963145

Parchet triplustrat Frasin Platinium Grande

Model:
Parchet frasin lucios - gri si crem
Telefon:
P.Fizice.: 0732837912 P.Juridice.: 0733963145
 

Detalii produs

Parchet din lemn de frasin 100% natural, lucios, tare, rezistent, in nuante deschise de gri si crem, cu un numar mediu de noduri pregnante si inele vizibile, este un produs ecologic, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din timpul procesului de fabricatie.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la preluarea socurilor, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea asamblarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza facil si se reinstaleaza fara prejudicii.
Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani, durata de viata pana la 100 ani. Produsul este recomandat pentru pardoseli calde cu sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect elegant, plin de personalitate, antichizat, cu o textura distinsa, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, denota frumusete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia, innobileaza.

Bizotarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, este in armonie cu caracteristicile stejarului si mareste optic dimensiunea incaperii.
Culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alveco Montaj Srl
Persoana de contact: Nemesu Constantin
Adresa: Sos.Pantelimon, Nr.332
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: P.Fizice.: 0732837912 P.Juridice.: 0733963145
Telefon mobil: Consultanta tehnica: 0724369749
Fax: 0745461792

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi