Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei de lemn rezistent, fara solventi Magic Oil 2k Ergo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ulei de lemn rezistent,fara solvent
Out Of stock
Descriere
Utilizare: combinatie de uleiuri naturale si ceara ce devin reticulara si se produce o uscare oxidativa prin adaugarea intaritorului B in componenta. Pozitia ergonomica verticala de lucru permite o aplicare rapida si usoara. Proprietatile produsului pot reduce timpul de aplicare. Se utilizeaza pentru pardoseli de lemn slefuite, precum si pentru bucati de lemn, pentru pardoseli prefinisate din lemn stratificat slefuit intens sau pentru decoratiuni interioare din lemn.

Compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Ofera o pozitie egonomica, verticala de aplicat impreuna cu aplicatorul Pallmann Magic Oil. Economiseste timp, prin comparatie cu aplicarile clasice cu spatula. Rezistent la produsele chimice de curatare. Rezistent chimic dupa 12 ore. Clasificat precum „uleiuri si ceara fara continut de solventi”, conform standardului german aplicabil. Rezistenta la alunecare sporita (R11). Clasificat precum rezistent la urme de saliva sau transpiratie coform standardului german DIN 53160 si strandardului Din EN 71-3. Ideal de folosit in spatii publice, comerciale si zone cu trafic intens. Se aplica doar de parchetari profesionisti.

Consum: aproximativ 40-60 ml/mp (poate varia in functie de structura si porozitatea lemnului)
Culoare: maro inchis
Ambalare: recipient 2.75 litri component A si 1 litru component B
Timp de lucru: aproximativ 2 ore
Aplicari ulterioare: dupa aproximativ 10-30 de minute
Gata pentru suportat greutati si pentru a putea fi spalat: dupa aproximativ 12 ore

Informatii suplimentare: presupune o metoda noua de aplicare, ce necesita pregatire in avans. Pentru aplicare, este necesar aplicatorulul Pallmann Magic Oil. Contactul produsului cu paduri sau materiale textile presupune riscul unei combustii spontane, prin urmare, acestea trebuie umezite cu apa si tinute in recipiente sigilate. Praful abraziv al sistemelor de uscare pe baza de oxigen sunt de asemenea auto inflamabile, prin urmare presupune risc de foc. Dupa terminarea lucrarii de slefuire, praful abraziv rezultat trebuie udat cu apa si aruncat in recipiente sigilate.

Grupa produs chimic: Giscode Ö10+
Trimite mesaj
Din Gura in Gura