Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Intarzietor de priza pentru lacurile Pall-X Retarder

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Intarzietor pt lacurile Pall-X
Out Of stock
Descriere
Utilizare: compus aditiv reactiv pentru cresterea timpului de uscare al lacurilor din gama Pall-X. Permite extinderea timpului de uscare, prin urmare asigura fluiditatea corecta a lacurilor Pall-X chiar si in conditiile expunerii la temperaturi exterioare ridicate, conditii climatice uscate sau in cazul expunerii directe la soare. Astfel, se pot evita urmele lasate de rola in cazul fortarii procesului de uscare datorita temperaturilor crescute.

Se utilizeaza pentru intarzierea uscarii in cazul lacurilor pentru pardoseli din lemn Pall-X 94 si Pall-X 96, lacului bicomponent Pall-X Extreme sau a lacului Pall-X Sport utilizat in cazul pardoselilor sportive. Ofera o fluiditate crescuta in conditii de temperatura mai putin obisnuite (ex: temperaturi foarte ridicate). Pall-X Retarder se poate aplica utilizand rola Pallmann Application WL (pentru lacurile pe baza de apa).

Consum: se amesteca in procent de maxim 5% din cantitatea lacului ce urmeaza sa fie folosit
Ambalare: recipient 1 litru
Informatii suplimentare: utilizabil strict pentru lacurile Pall-X, fiind utilizat anterior aplicarii, amestecandu-se cu lacul. In cazul amestecului cu Pall-X 98, trebuie adaugat intai peste componentul A, ulterior se adauga si componentul B (intaritorul). Pentu aplicatori profesionisti si amatori de detalii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura