Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lac ecologic rezistent Pall-X 96

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lac ecologic rezistent
Out Of stock
Descriere
Utilizare: lac non alergic, monocomponent pe baza de apa utilizat pentru pardoseli de lemn expuse in zone cu trafic intens, cu o buna rezistenta la agresiuni mecanice si chimice. Pal-X 96 ofera finisajul final al sistemelor rapide Pallmann, datorita timpului sau redus de uscare (in aceeasi zi se pot slefui si lacui aproximativ 30-50 mp de suprafata).

Parchetarii iubesc Pall-X 96 pentru ca este non alergic si se utilizeaza pentru lacuirea pardoselilor slefuite din lemn cu grad ridicat de trafic, precum scoli sau cladiri de birouri, etc. Este compatibil cu sitemele de incalzire prin pardoseala. Prezinta o fluiditate ridicata si are proprietati excelente de nivelare.

Se usuca foarte repede si are o rezistenta sporita in fata fortelor de forfecare. Se utilizeaza atat pentru suprafete casnice, cat si comerciale. Timpul de uscare este usor crescut, in comparatie cu produsele pe baza de solventi, insa produsul este ecologic, non alergic, nu emite mirosuri neplacute. Disponibil in diverse nuante, semi-lucios, satinat, lucios sau mat. Beneficiarii iubesc Pall-X 96 pentru raportul calitate-pret. Usor de aplicat de parchetari profesionisti sau amatori instruiti.

Consum: 100-120 ml/mp
Ambalare: recipient 5 litri
Timp de uscare: aproximativ 2-3 ore
Pietonabil: dupa 3-4 ore
Rezistenta finala: dupa aproximativ 7-10 zile
Informatii suplimentare: inainte de lacuire, se recomanda o grunduire pentru a se evita nuantarea  imbinarilor, valabil in special pentru dusumelele incalzite sau pentru cele rindeluite.

Grupa produs chimic: Giscode W2+
Certificate: EMICODE EC 1 PLUS emisii foarte reduse
Blue Angel: certificat produs eco, emisii reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura