Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Altiterm Srl

Panouri radiante
0762 270724, 0743 086446

Despre noi

Trimite mesaj
Executam panouri radiate in infrarosu.

Incalzirea prin undele in infrarosu da senzatia radiatiei solare. Inlocuieste caldura solara si are un efect benefic asupora organismului nostru. Patrunde pana in  adancimea tesuturilor, mareste energia celulelor, si stimuleaza autovindecarea.

Avantajul panourilor infra este ca nu incalzesc aerul ci corpurile din incapere. Incalzeste prin radiatie corpurile solide, care la randul lor incalzesc aerul. Incalzirea cu panourile infra este o solutie foarte avantajoasa din punct de vedere energetic, are o eficienta de 97%, si scade costurile cu 10 -30%. Si nu in ultimul rand, este estetic. Economisirea de energie se obtine si printr -o izolare corespunzatoare a peretilor exteriori. Se foloseste pentru incalzirea: picioarelor sub masa, incaperilor mici si mari, birouri, hale. Usor de instalat, nu necesita aprobari, nu produce electrosmog.

Cat functioneaza panourile?

Durata de functionare depinde de urmatorii factori: diferenta de temperature (exterioara-interioara) si termoizolatia incaperii. Cu cat diferenta dintre temperatura exterioara si interioara este ma i mare, cu atat mai mult vor functiona panourile. Cu cat mai slaba este izolatia, cu atat pierderile de energie sunt mai mari, deci durata de functionare a panourilor creste. Exemplu: Daca terperatura afara este de -5 – 0C temperatura interioara este de 20 – 22 grd C, perete este din caramida 30 cm are tencuiala exterioara si interioara,    izolatie din polistiren de 5 cm. In aceste conditii durata de functionare este de cca. 10 ore/zi.

Consumul de curent electric depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc.

In medie, iarna, un aparat functioneaza efectiv intre 4 si 12 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii. Daca avem un SR 8 de 866W, inseamna aprox. 6 KW/zi, adica aprox. 200 KW/luna pentru o camera de aproximativ 18 mp (2,5 m inaltime) mediu izolata termic (cu geam termopan, dar fara izolatie de polistiren).
Produse si servicii:
panouri radiante cu infrarosii, nanosilver si ioni negativi, incalzire prin undele in infrarosu da senzatia radiatiei solare
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Altiterm Srl
Persoana de contact: Schiotis Marian
Adresa: Str. Marasti, Bl. T2, Parter
Localitate: Suceava
Judet: Suceava
Telefon: 0762 270724
Telefon mobil: 0743 086446
Website: http://www.altiterm.ro