Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Altebo Impact Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transportor elicoidal tubular
Brand
Transportor elicoidal
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Transportor elicoidal tubular destinata utilizarii in industria nealimentara, pentru materiale vrac neagresive. Astazi, aproape niciun proces de productie la scara larga nu este complet fara acesta: un Transportor elicoidal tubular simplifica in mod semnificativ procesul de productie si este, de asemenea, un mecanism indispensabil in constructii (transport de nisip, var, gips, praf siliceos, ciment, cenusa si alte marfuri in vrac), sticla si minerit . Poate fi utilizat in inginerie mecanica pentru transportul praflui.

Pe langa functia de miscare a materialelor in vrac, Transportor elicoidal tubular poate actiona si ca distribuitor. Nu este recomandat pentru utilizarea materialelor lipicioase, de compactare, precum si a materialelor foarte abrazive.

Noi producem Transportor elicoidal tubular cu specificatii diferite. Inainte de a lua decizia finala despre ce Transportor elicoidal tubular sa cumpere, luati cel putin o sarcina tehnica indicativa si consultati-va cu specialisti.

Dispozitivul si caracteristicile conveierului Altebo: ce sa caute

Principiul de functionare al transportorului cu surub este de a muta materialele in vrac uscate prin tub cu un snec. Distanta maxima pe care se deplaseaza sarcina, de regula, nu este limitata atunci cand se deplaseaza pe orizontala, ci cu un transport vertical (inclinat), este limitata la 15 metri. Cu un transport inclinat, unghiul maxim de inclinare este de 60 de grade. Capacitatea liniei poate fi de pana la 100 tone pe ora.

Transportoarele cu surub se disting prin forma carcasei si diametrul (aceasta caracteristica este in medie cuprinsa intre 114 si 320 mm), a carei dimensiune trebuie sa fie consecventa si comparabila cu scopul si tipul incarcaturii.

Directia de rotatie a surubului poate fi dreapta si stanga. Surubul in sine este situat intr-o carcasa inchisa. (Este deosebit de important daca materialul in vrac are miros si praf).
Din Gura in Gura