Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Altebo Impact Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Mixer orizontal de productivitate mare
Brand
Mixer industrial
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceste mixere constau dintr-un corp in forma de U, in interiorul caruia se roteste un arbore cu palete spiralate duble, care amesteca materialul incarcat in trei directii. Blendere sunt destul de eficiente pentru a asigura amestecarea rapida si completa a materialului. Arborii sunt fixati in lagarele cu rulmenti, in set cu garnituri. Arborele superior este echipat cu balamale si buncar de incarcare, acestea fiind fixate cu vinturi pe corpul mixerului. In partea central inferioara a mixerului este instalata supapa de deschidere rapida cu surub de actiune manuala. Mixerul este atasat si sustinut pe structura de baza, fabricate din sectiuni ISMC, si nu este supus vibratiilor.

Mecanismul de actionare consta dintr-un motor electric trifazat TEFC 415 V cuplat la cutia de viteze a reductorului elicoidal orizontal cu mecanisme de cuplare, protectie etc., care rotesc paletele cu aproximativ de 50 turatii/min.

Acest tip de mixer este confectionat din inox sau din alte materiale, atat partile laterale cat si arborele central. Arborele central este dotat cu palete speciale de amestecare, elaborate pentru a asigura actiunea contra flux, fixat pe suporturi masive. Materialele in mixer se afla in circulatie continua dintr-un capat in celalalt. Malaxoarele mai mari sunt prevazute cu palete interioare si exterioare, iar paletele exterioare sunt prevazute cu perii, in scopul asigurarii procesului de curatire. Paletele exterioare permuta ingredientele spre descarcare, in timp ce paletele interioare rotesc materialul in mod constant in directia opusa. La fiecare capat a recipientului sunt prevazute presgarnituri de etansare conform diametrului arborelui. Acest lucru previne scurgerea materialului. Malaxorul este prevazut cu un buncar si un dispozitiv de descarcare. Blocul de actiune consta dintr-o cutie de viteze cuplata la motor.

Capacitatea de lucru constitue 60%-70% din capacitatea totala. Designul malaxorului este supus modificarilor pentru a tine pasul cu cerintele actuale, asigurand sporirea eficientei si eleganta.Mixer omoginizare detergent
Din Gura in Gura