Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
AltConcept Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Perna pentru gravide si corp - rabatabila Lux
194 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Perna pentru gravide si corp - rabatabila, este o perna cu brate groase, cu o lungime aproximativa de 1,3 m, adaptabila mai multor pozitii confortabile pe pat.

Noi o recomandam persoanelor care vor un confort special atunci cand stau la TV, cand citesc,se relaxeaza sau dorm.

O poti folosi cu succes daca ai o inaltime pana la 1.80 m.

Perna rabatabila permite alinierea corecta a capului, coloanei si genunchilor in timpul somnului.
Fata de perna este din bumbac satinat 100% si este detasabila. Dosul de perna este tot din bumbac 100%.
Atat fata cat si dosul de perna sunt prevazute cu fermoare. Ne-am gandit ca poate vrei sa reglezi densitatea pernei, sa o faci mai moale, astfel ai acces sa scoti din cantitatea de umplutura.

Daca doresti sa vezi varianta economica a pernei pentru gravide si corp rabatabila -model economic atunci:

Perna pentru corp rabatabila are dimensiuni generoase, asadar o poti aseza in mai multe forme si pozitii astfel incat sa iti sustina corpul in punctele importante.
Poate fi si un fotoliu confortabil daca o rabatezi, are un buzunar practic pentru telecomanda sau cartulia pe care o citesti.
Iti imaginezi cum sta pe canapea si ii ademeneste pe toti din casa la relaxare, cu totii vor dori sa o foloseasca!
Vrei sa te relaxezi, sa citesti, sa stai confortabil la TV sau sa dormi bine ? Perna rabatabila pentru corp/gravide este utila in toate aceste cazuri.

Daca esti gravida, perna pentru corp iti este folositoare in trimestrul 2 si 3 de sarcina, atunci cand fatul creste in greutate iti provoaca dificultati in timpul somnului, perna pentru corp iti ofera pozitii confortabile pe pat si este ideala pentru sprijinirea sarcinii.
Dar suntem diferite si avem nevoi diferite de aceea pernele noastre pentru gravide au forme si marimi diverse.
Confortul moale al pernei te inconjoara din cap pana-n picioare.
Ridica si aliniaza soldurile prin sprijinul corect al genunchilor, sprijina burtica pentru confortul deosebit in timpul sarcinii si dupa.

Este buna si pentru alaptarea bebelusului, pentru ca il sprijina foarte bine asigurandu-ti o pozitie fara dureri de burta sau spate.

Una dintre cele mai importante indicatii pe care ti le da medicul este sa dormi pe partea stanga si sa pastrezi picioarele indoite de la genunchi. Medicii explica faptul ca in uter copilul primeste mai mult oxigen in aceasta pozitie si poate respira usor. Pentru femeia insarcinata, aceasta pozitie este inconfortabila fara un suport care sa vina din partea unei perne pentru gravide. Asadar foloseste o perna pentru gravida! Este absolut necesara  si pentru fat, nu numai pentru tine!
Cusaturile pernutei sunt duble pentru rezistenta la utilizare in conditii normale.

Avantajele folosirii pernei pentru gravide:
Ofera suport la cap, burtica si picioare;
Relaxeaza musculatura gatului, spatelui, picioarelor;
Permite circulatie normala a sangelui.
Perna pentru gravide - rabatabila poate fi folosita si dupa nastere, ca perna pentru alaptat, pernuta de suport al bebelusului cand doarme sau invata sa stea in fundulet.
Interiorul pernei este din puf siliconizat 100% poliester, testat si certificat pentru absenta substantelor periculoase conform standardului OEKO-TEX 100 (clasa I).

Intretinere: Poti  spala perna la masina de spalat, la maxim 30 de grade Celsius si s-o lasi apoi la uscat, va deveni pufoasa si proaspata.
Daca putem sa-i spunem asa, dezavantajul  acestei perne este faptul ca ocupa aproximativ 90 de cm din latimea patului, dar confortul pe care-l ofera depaseste cu mult dezavantajul marimii ei. In plus este flexibila, moale, nu are cum sa incurce partenerul, din contra sa-i ofere si lui un sprijin.
Lungimea pernei, asa in forma literei B, este de 130 cm ( 3%).
Dupa ce ai scos-o din ambalaj, scutur-o bine pentru a se decomprima si reaseza uniform puful  in perna!

Fabricat de voinicel.ro
Din Gura in Gura