Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Almaviva 2001

Sanatate inainte de orice
0332804547, 0747 980 653

Terapie cu lipitori - hirudoterapia

Out of stock
Telefon:
0332804547
 

Detalii produs

Hirudoterapia sau tratamentul cu lipitori este cunoscut ca unul din cele mai vechi tratamente ale omului, de peste 1000 de ani si a cunoscut o dezvoltare deosebita in ultimii ani odata cu descoperirea    fenomenului de ultrasunet pe care il genereaza lipitoarea cat sta pe corpul pacientului(de la 40 la 250Khz).

Lipitoarea elimina in circuitul sanguin hirudina si enzime active care au actiune de fluidizare a sangelui, prin aceasta marindu-se viteza de circulatie a acestuia, aspect deosebit de util, in tratamentul unor tulburari cardiovasculare.

Iata o lista scurta a afectiunilor in cazul carora este indicata hirudoterapia: AVC, hipertensiune arteriala, cerebroscleroza, infarct miocardic, ateroscleroza, stenocardie, cardioscleroza postinfarct, tromboflebite, varice, varice esofagiene, hemoroizi, afectiuni ginecologice, afectiuni ale pielii, migrene, infertilitate, afectiuni oculare( glaucom), prostata, parodontoza, nefrite, otite si altele.

Cercetarile stiintifice actuale confirma actiunea terapeutica a hirudinei (substanta care se gaseste in saliva lipitorilor) asupra organismului uman. Pe langa hirudina, in saliva lipitorilor se mai gasesc inca 30 de substante active din punct de vedere biologic, care nu pot fi sintetizate sau create pe cale artificiala.

Inca din momentul in care lipitoarea incepe sa suga sangele, se manifesta actiunea terapeutica asupra organelor modificate din punct de vedere patologic, dupa care intra in actiune un intreg sir de mecanisme de normalizare a microcirculatiei; este vorba despre mecanismul de inlaturare a spasmelor vasculare, despre mecanismul de grabire a hemoragiei.

In acelasi timp scade potentialul de coagulare, ceea ce conduce la imbunatatirea hranirii tesuturilor si in consecinta, la lichidarea procesului patologic.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Almaviva 2001
Persoana de contact: Cogalniceanu Bogdan
Adresa: Str. Zugravi, Nr. 3
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0332804547
Telefon mobil: 0747 980 653

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi