Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ais Prodimpex Srl

0744426063, 0744426063

Despre noi

Trimite mesaj
Firma producatoare de produse farmaceutice, distributie medicamente, firma ais prodimpex este firma membra a grupului de firme ais grup.

Divizia productie a fost fondata in anul 1991.

Plasati inca de la infiintare in randul producatorilor din industria chimica, am reusit prin procesele si brevetele tehnologice pe care le detinem, sa oferim substante chimice farmaceutice si produse chimice de calitate si puritate superioara ceea ce ne-a permis dezvoltarea de relatii comerciale cu clienti interni dar si castigarea increderii si recunoasterii a unor clienti straini, ceea ce ne-a recomandat si ne-a dat prilejul sa ne manifestam si in activitatea de export.

Suntem producatori de substante chimice tehnice si substante chimice de puritate farmaceutica pornind de la sinteza chimica, purificare, si prelucrarea fizica pentru a obtine parametrii optimi de calitate. Substantele pe care le producem sunt produse sub regulile de buna practica de fabricatie statuate de standardul de calitate GMP.
Produse si servicii:
carbonat de calciu precipitat farmaceutic, fosfat acid de calciu dihidrat farmaceutic, lactat de magneziu, carbonat basic dihidrat farmaceutic, sulfat de bariu
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
ISO 2001
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ais Prodimpex Srl
Persoana de contact: Giurca Mihai
Adresa: Soseaua Alexandriei Nr.144, sector 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0744426063
Telefon mobil: 0744426063
Fax: 0318171507
Website: http://www.aisgrup.ro