Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Atelierul De Stante Srl

Suntem as-ul companiei tale!
0729292227, 0720242526

Despre noi

Trimite mesaj
Producatori de stante plane (matrite), utile in tehnica stantarii. Stanta este un dispozitiv-unealta, formata din cutit, big, si cauciuc extractor imbinate pe un suport de placaj de fag, plop sau mesteacan de 16/18 mm, folosita la fasonarea/prelucrarea hartiei, cartonului, autocolantului, pielii, a maselor plastice, etc.

Realizam ecrane serigrafice. Serviciile de intindere sita serigrafica pe rama se realizeaza cu clesti pneumatici SEFAR si adezivi Kiwo. Verificarea tensiunii (valorii) de intindere se realizeaza cu Newtontester Sefar. La emulsionarea ecranelor se folosesc produse Kiwo.

Expunerea - developarea se face in cuptor de uscare standard. Recuperarea ecranelor, care este si ultima etapa in procesul ecranului serigrafic se ajuta tot de produsele Kiwo.

Echipa A.S. este o echipa tanara, ambitioasa cu obiective comune si flexibila, orientata spre eficienta, calitate si client.
Produse si servicii:
stante plane, cutite de stantare, matrite, machete arhitectura, servicii de filmare, recuperare site, serigrafice, comert cu site, cerneluri serigrafice, curatitori, tehnica de stantare si laser
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Atelierul De Stante Srl
Persoana de contact: Osman Aisha
Adresa: Strada Basarabi, Nr. 1, Bl. X1, Et. 8, Ap. 4, Camera C2
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0729292227
Telefon mobil: 0720242526
Website: http://www.atelieruldestante.ro