Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Agromad Pest Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rodenticid Toxirat 30 / 150 g
4 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Toxirat este un rodenticid gata de folosire bazat pe o substanta anticoagulanta cunoscuta ca bromadiolone, eficienta impotriva soarecilor si sobolanilor dupa o singura ingerare. Formula consta intr-o momeala tip granula, atragatoare si placuta la gust pentru toate speciile de rozatoare.

Produsul nu alarmeaza si nu da de banuit celorlalti membri ai populatiei de rozatoare, poate fi folosit numai in interiorul cladirilor, instalatiilor care sunt strans legate de operatiunile agricole, fara a depasi distanta maxima de 0.5 metri intre momeala si casa. Momeala trebuie sa fie amplasata in locurile in care nu au acces copiii, animalele de companie sau alte animale pentru care nu este destinat produsul. Acestea trebuie sa fie in locurile unde NU pot fi tarate. Verificati periodic si cu atentie cutiile cu momeala ( este recomandat la 3-4 zile ); inlocuiti momeala mancata de rozatoare, deteriorata de apa ori contaminata cu murdarie. Evitati sa atingeti produsul cu mainile goale; folositi manusi adecvate.

Inlocuiti momeala zilnic, daca a fost mancata sau se afla in stare proasta timp de cel putin 10-15 zile. Locurile ar trebui sa fie pline cu momeala pana se opreste activitatea. Pentru a controla rozatoarele este necesar sa se foloseasca otrava o perioada, pentru a preveni reaparitia lor. Produsul nu este destinat pentru uz permanent. Organizati tratamente cu durata de pana la 6 saptamani.

Indepartati cat mai repede posibil animalele moarte si inlaturati-le in conformitate cu regulile curente.
Din Gura in Gura