Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Agacli Silozuri Turkey
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Silozurile de depozitare a cerealelor Agacli sunt produse in linii de productie de inalta tehnologie, cu durabilitate maxima. 4 m3 pana la 33.450 m3 pot fi produse in diferite dimensiuni in functie de nevoile dvs.

Ofera o rezistenta efectiva impotriva ruginii cu placi de otel de 600 g / m2 raport galvanizat utilizat in productie. Placile corpului silozului si picioarele suportului sunt ajustate pentru a distribui uniform sarcina aplicata silozului.

Suruburile Geoment 500 A Plus sunt utilizate la 10,9 puncte la punctele de conectare. Proiectarea silozurilor in functie de factorii climatici si cutremur este controlata riguros prin efectuarea calculelor statice pentru fiecare proiect.

In calculele statice, se iau designul de densitate (52 Ibr / cu.ft) - 830 kg / m3. Acoperisul pentru acoperis este fabricat la 30.

Poarta de intrare a acoperisului este special conceputa pentru a oferi avantaje la intrarea si iesirea in siloz. Acoperisul pentru siloz a fost fabricat in conformitate cu standardele ASTM-653 din panou ondulat de inalta rezistenta.
Din Gura in Gura