Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Avia Agrobanat Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Oua lichide proaspete pasteurizate
Brand
Melanj Albus si/sau Galbenus
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
M10
Melanj - Oua proaspete lichide pasteurizate,in amestec albus si galbenus in proportii naturale, ambalat la bag-in-box, 10 kg. Un kilogram este echivalentul a 20 de oua, astfel ca ambalajul la 10 kg este echivalentul a 200 oua. Avantajul este igiena sporita a produsului, spatiu mic de depozitare, dozare mai eficienta in retete, nu mai necesita spargerea oului in coaja.

A10
Albus - Albus proaspat lichid pasteurizat, ambalat la bag-in-box, 10 kg. Un kilogram este echivalentul a albusului provenit de la 32 de oua, astfel ca ambalajul la 10 kg este echivalentul a 320 oua. Avantajul este igiena sporita a produsului, spatiu mic de depozitare, dozare mai eficienta in retete, nu mai necesita spargerea oului in coaja.

G10
Galbenus - Galbenus proaspat lichid pasteurizat, ambalat la bag-in-box, 10 kg. Un kilogram este echivalentul a galbenusului provenit de la 58 de oua, astfel ca ambalajul la 10 kg este echivalentul a 580 oua. Avantajul este igiena sporita a produsului, spatiu mic de depozitare, dozare mai eficienta in retete, nu mai necesita spargerea oului in coaja.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura