Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Professional Woaterprooting

0734078162, 0734078162

Despre noi

Trimite mesaj
Professional Woaterprooting
Firma noastra este specialistul dumneavoastra in amenajari interioare, constructii si finisaje, specialistul ce va pune la dispozitie servicii inalt calitative si solutii inovatoare, asigurandu-va totodata de cel mai bun raport calitate-pret.

Ne adresam arhitectilor, consultantilor in design interior, antreprenorilor si nu in ultiumul rand utilizatorului final, oferind servicii de amenajare interioara, servicii de renovare, optimizarea spatiului prin intermediul partitionarii, compartimentarii spatiului de lucru.

Daca doriti reamenajarea, renovarea biroului sau extinderea acestuia prin relocarea intr-un spatiu nou, adaptat dezvoltarii afacerii dumneavoastra, va putem asigura servicii integrate, servicii "la cheie", pornind de la concept pana la executia finala sau de asemenea, puteti beneficia punctual de expertiza noasta. Noi suntem pregatiti sa oferim solutii ce se bazeaza pe experienta si pasiunea noastra pentru acest domeniu.

Firma este o companie care activeaza cu succes in domeniul amenajarilor interioare a spatiilor de birouri, spatiilor comerciale, centrelor de conferinta, hoteluri, scoli si muzee, un specialist cu experienta ce se mandreste cu desfasurarea unor colaborari de exceptie cu doua marci olandeze de renume precum Maars si Espero, prin intermediul carora s-au putut definitiva o serie de proiecte de referinta.

Firma beneficiaza de o experienta vasta in domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare. Serviciile noastre includ: consultanta, planificare si optimizare a spatiului prin realizarea de schite profesionale, managementul de proiect, solutii de compartimentare a spatiilor de birouri si "solutii la cheie"

Noi combinam inovatia, cunostintele si experienta cu personalul de calitate si servicii exceptionale pentru a oferi cele mai bune rezultate clientilor nostri.

Speram ca veti gasi suficiente informatii pentru a incuraja o sedere mai lunga pe site-ul nostru si poate chiar sa punem bazele unei colaborari.
Produse si servicii:
amenajari interioare, constructii si finisaje
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Professional Woaterprooting
Persoana de contact: Maruntis Adriana
Adresa: Str.Miorita, Vidra, Jud. Ilfov, nr.11
Localitate: Vidra
Judet: Bucuresti
Telefon: 0734078162
Telefon mobil: 0734078162