Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Adam Medica

Your healthcare partner
0724380367,

Despre noi

Trimite mesaj
Acest site este destinat profesionistilor din domeniul medical. Nu este o revista medicala, nu este un site de recrutare, nu este un site de sanatate in care pacientul poate afla boala de care sufera si tratamentul pe care il poate urma (credem noi ca actul medical se realizeaza in cabinet ori spital, nu on-line).

Proiectul a-medica.ro a fost imaginat ca o piesa de puzzle ce incearca sa completeze tabloul extrem de dinamic al pietei medicale din Romania. Un tablou format din personal medical, cercetatori, lucratori in industria farmaceutica si a echipamentelor medicale.

Este un proiect ce are la baza interactiunea dintre personalul medical si abundenta de informatii oferite de companiile medicale.

Totodata incearca sa ofere un spatiu in care medicul poate sa prezinte, poate sa impartaseasca din realizarile si experienta profesionale, rezultatele unei abordari terapeutice, o companie poate sa-si promoveze un produs intr-o maniera stiintifica catre un public tinta, bine informat, aceeasi companie isi poate gasi colaboratori prin sectiunea de joburi.

Poate fi un loc in care simplul utilizator gaseste o informatie utila in specialitatea sau in domeniul sau, afla despre existenta unui proiect de cercetare, despre un job mai bun sau despre o noua abordare a unei anumite patologii.

Nu credem ca va fi un site complet, ce va acoperi toate categoriile de probleme din domeniu, de ajuns pentru piata medicala din Romania, in schimb avem convingerea ca este un altfel de site, ce ofera altfel de raspunsuri unui altfel de public ...

Societatea noastra ofera si servicii in domeniul SSM (Securitate si Sanatate in Munca).
Produse si servicii:
informatii medicale, servicii de consultanta in domeniul sanatatii si securitatii in munca(ssm)
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Adam Medica
Persoana de contact: Adam George
Adresa: M.Kogalniceanu
Localitate: Rm-sarat
Judet: Buzau
Telefon: 0724380367