Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa pentru incarcator telescopic JCB 530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 530
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este unul dintre cei mai populari si dinamici asistenti tehnici din tara, utilat cu cele mai performante produse de pe piata! La noi vei gasi solutia pentru remedierea oricarui tip de defectiune, insa vei gasi si modalitati ingenioase de crestere a fortei tale de munca!
Spre exemplu, aceasta planetara completa pentru incarcator telescopic JCB 530 pe care ti-o prezentam este o piesa extrem de bine lucrata, renumita pentru fiabilitatea si rezistenta ei.

Pierderea de timp este ireversibila, de aceea ne daruim ajutorul tuturor celor ce cumpara de la noi. Ne implicam in felul nostru, constientizand ca suportul tehnic pe care il oferim este foarte folositor pentru evolutia fiecarui muncitor si pentru castiguri mai consistente!

Cere o oferta, vei fi pe deplin multumit!
O astfel de planetara incarcator telescopic JCB 530 este prelucrata asa incat sa raspunda pe deplin rolului pe care il are, respectiv de a asigura transferul cuplului de la grupul diferential catre grupul reductor.

Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului.
Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

Suna-ne, avem pentru tine si utilaju tau mai mult decat piese de schimb!
Livram rapid, oriunde ai fi! Este clar pentru noi ca ai nevoie de reparatii urgente! O zi de munca in stand by nu aduce decat pierderi de timp, bani si energie, atat de pretioase activitatii tale! Primesti aceasta planetara incarcator telescopic JCB 530 in timp util, oriunde ai fi, cu plata la livrare, sau o poti ridica direct din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa completezi o cerere de pe site, pentru a depune o comanda!

Are cine sa te ajute la montaj? Daca nu, afla ca tot noi putem fi solutia! Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe.

Detalii tehnice:

Planetara lunga:
Lungimea axului cu tot cu furca 980 mm;
Diametru la dantura masoara 35 mm;
33 de dinti;

Planetara scurta:
Diametrul axului in capatul danturat este de 35 mm;
Lungimea axului cu tot cu furca 265 mm;
33 dinti;

Lungimea totala a piesei 1275 mm

Cruce de planetara:
Lungimea totala masoara 82 mm, intre sigurante
Diametru pastila 30mm

Cod produs: BMAT6DVY-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura