Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 5711

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 5711
Cod produs
V4L5AKE2-A-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea bieleta tractor Massey Ferguson MF 5711 este garantia ca nu vei fi pus niciodata intr-o situatie limita! Tu ai aflat cat de mare este responsabilitatea acestui element de transmisie in cadrul sistemului de directie? Felul in care sunt efectuate virajele utilajului depinde cel mai mult de aceasta bieleta. Calitatea ei este primul criteriu atunci cand trebuie sa faci o selectie! Iar calitatea este garantata in acest caz, piesa fiind prelucrata in cadrul atelierelor Original Carraro.

Ai grija la simptomatologia unei bielete cu probleme! Daca simti un joc in volan, daca nu mai ai aceeasi precizie, iar anvelopele s-au uzat prea devreme, intr-un mod atipic, astea sunt semne ca trebuie sa apelezi imediat la un profesionist!

Utilajul este ajutorul tau cel mai mare! Merita piese de calitate!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 5711 a fost prelucrata sa reziste la exploatare intensa, dintr-un material foarte dur! Rolul ei este este sa transfere comanda de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! O vei folosi mult si bine. Ajuta si integritatea articulatiei sferice, protejata printr-un manson de cauciuc.

Oriunde ai fi, oricare ar fi situatia ta, suntem gata sa actionam!
Ai vazut un santier in lucru? Treci pe langa un plug aflat in actiune? Sunt sanse mari sa fim si noi prin zona! Probabil ca nu ne-a scapat niciun utilaj caruia sa nu-i fi oferit cel putin o piesa de schimb! Muncitorul, responsabil sa reziste, are nevoie de un ajutor real, prin utilajul pe care il conduce. Pentru asta am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta! „Ceva-ul” care te face sa revii la noi atunci cand ai nevoie de ajutor!
• Tu ne apelezi, iar noi preluam situatia ta si ne mobilizam pentru solutionare!
• Gasim elemente 100% compatibile utilajului pe care il conduci!
• Stabilim un plan de intretinere personalizat, pe termen lung!
• Ne deplasam acolo unde esti imobilizat, pentru reparatii de urgenta la fata locului!
• Oferim recomandari, contacte sigure pentru montaj si informatii de ultima ora despre piese si nu numai...

Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 5711 este elementul care merita atentia si increderea ta! Fa un exercitiu de relaxare si uita de griji, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

O bieleta tractor Massey Ferguson MF 5711 este ceea ce ii trebuie utilajului tau? Vrei sa intri repede in posesia ei? Apeleaza-ne sau depune o cerere pe site, iar angajatii nostri se mobilizeaza pentru o expediere rapida, in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs! Insa ne poti vizita si la sediul nostru, pentu a-ti ridica personal coletul!

Vrei sa dai drumul la treaba in timp util? Nu te grabi sa improvizezi! Tentatia e mare, stim, insa riscurile nu merita! Alege un atelier de specialitate din zona ta, iar daca nu cunosti unul, apeleaza-ne si te ajutam sa-l gasesti! Un profesionist te poate ajuta sa oferi un start adecvat pieselor de schimb, dar si sansa ca acestea sa reziste mai mult, la o capacitate mai sporita!

Un montaj complet te scapa de eventuale intreruperi de la munca!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: V4L5AKE2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura