Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 465
Cod produs
1OGBN9MV-A-RA
Out Of stock
Descriere
Daca ai pus ochii pe aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 465 inseamna ca ai ochiul format! Produsul este in topul elementelor de transmisie si inregistreaza solicitari serioase, fiind livrata peste tot in tara! Provine din mult cunoscutele ateliere Original Carraro, unde a primit atentia celor mai buni ingineri din lume! Joaca un rol esential, uzual tuturor utilajelor si este extrem de responsabil de siguranta ta atunci cand este executata o manevra de virare!

Depozitul nostru poate satisface nevoile tale, indiferent de categoria utilajului pe care il conduci! Este locul in care s-au adunat produse de ultima generatie si in care nu au ce cauta elemente de proasta calitate! Apeleaza-ne ori de cate ori simti ca ai nevoie de suport si vei vedea ca echipa noastra este pregatita in orice moment sa te scoata din impas!

Agentii nostri iti vor oferi mai multe detalii! Apeleaza-i cu indrazneala!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 465 este prelucrata intr-un mod responsabil, dintr-un material rezistent la exploatare intensa, timp indelungat! Face transferul comenzii de virare, intr-un mod excelent, de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Va functiona mult si bine, intrucat la integritatea articulatiei sferice contribuie prezenta unui manson de cauciuc.

Ce-ai spune daca ai fi permanent asistat tehnic de catre profesionisti?
Avem agenti pregatiti in orice moment sa te ajute si un depozit extrem de bine echipat. Un om potrivit, la locul potrivit inseamna mai mult decat orice! Aceasta sincronizare iti aduce piese de calitate, informatie si posibilitatea de a prelungi viata lor, printr-o ingrijire corespunzatoare. Primesti serviciul nostru gratuit de consultanta pe toata durata procesului de achizitie si nu numai:
• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 465 merita toata atentia si increderea ta pe deplin, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Produsele noastre nu zabovesc prea mult pana ajung in mainile tale. Ne grabim cu expedierea lor, acesta fiind cu adevarat un mod de gandire. Stim ca utilajele au nevoie de remedieri rapide, asa ca fiecare noua comanda reprezinta un motiv sa intram in miscare. Primesti coletul tau in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal direct din sediul nostru!
Pentru a plasa o comanda pentru aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 465 apeleaza-ne sau depune o cerere la noi pe site!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 1OGBN9MV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura