Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 461

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 461
Cod produs
5ZJW0UVP-A-RA
Out Of stock
Descriere
Hai sa facem cunostinta cu aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 461 - elementul de transmisie care ocupa un loc special in depozitul nostru, fiind una dintre piesele cele mai sofisticate si cu cele mai grele aplicatii! Produsul indeplineste mai multe cerinte exigente, atat din partea noastra, cat si din partea clientilor pe care vrem sa ii multumim! Provine din cadrul atelierelor Original Carraro, iar acum este permanent disponibil la noi pe stoc, foarte usor de livrat!

O zi de munca in activitatea de productie arata ca o aventura SF, in care muncitorul, cu o lista de responsabilitati, are nevoie de un sprijin real, prin utilajul pe care il conduce! Asa s-a nascut si echipa noastra, din dorinta de a le oferi clientilor tot ceea ce le-ar trebui pentru o zi de munca eficienta, fara intreruperi! Angajatii nostri iti pot arata cateva trucuri specifice de intretinere, intr-un mod personalizat, asadar nu ezita sa ii cauti, caci sfaturile lor pot fi cu adevarat utile!

Cand nu stii incotro sa o apuci, vorbeste cu angajatii nostri!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 461 este prelucrata dintr-un aliaj metalic rezistent si promite viata indelungata, chiar si in cele mai grele conditii! Face transferul comenzii de virare, intr-un mod excelent, de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Va functiona eficient multa vreme, iar la asta contribuie integritatea articulatiei sferice, protejata cu ajutorul unui manson de cauciuc.

Ce-ai spune daca ai fi permanent asistat tehnic de catre profesionisti?
Avem agenti pregatiti in orice moment sa te ajute si un depozit extrem de bine echipat. Un om potrivit, la locul potrivit inseamna mai mult decat orice! Aceasta sincronizare iti aduce piese de calitate, informatie si posibilitatea de a prelungi viata lor, printr-o ingrijire corespunzatoare. Primesti serviciul nostru gratuit de consultanta pe toata durata procesului de achizitie si nu numai:
• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Probabil ca esti usor iritat atunci cand trebuie sa faci o noua investitie, de teama ca ai putea lua o decizie neinspirata! Alaturi de noi poti face un exercitiu de relaxare, intrucat piesele pe care le alegi cu noi sunt 100% compatibile si extrem de rezistente in timp! In plus, aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 461 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Fiecare noua comanda reprezinta pentru noi un motiv de graba! Intelegem nevoile tuturor si stim foarte bine ce inseamna o zi pierduta de munca! Produsele noastre ajung in 24 de ore, oriunde in tara si se platesc ramburs, sau pot fi ridicate personal de la depozit! Daca te hotarasti sa achizitionezi aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 461 atunci este momentul sa ne auzim la telefon sau sa depui comanda ta pe site!

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 5ZJW0UVP-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura