Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R6.180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Mach R6.180,  R6.180.7
Cod produs
4VPD51G9-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.180 este un model performant dintre elementele de transmisie, o tentatie foarte mare pentru utilizatorii din toata tara! Piesa este conceputa in cadrul atelierelor Original Carraro si prelucrata in asa fel incat sa ofere utilajului sansa sa functioneze la capacitatea lui maxima, pe o perioada mai indelungata!

Creeaza-ti propriile avantaje prin alegerile pe care le faci! Piesele de schimb de calitate, asezonate cu un serviciu de consultanta pe masura, pot deveni un nucleu al eficientei pentru tine!
Produsul este perfect compatibil si cu modelul Lamborghini Mach R6.180.7

Informeaza-te corect si cunoaste-ti mai bine utilajul!
Aceasta bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R6.180 este prelucrata responsabil, dintr-un metal dur, si promite rezistenta la exploatare intensa! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie, catre capatul de bara de la roata! Isi exercita rolul intr-un mod eficient si la asta contribuie si intretinerea articulatiei sferice in stare buna, avand un manson de cauciuc in acest scop!

Noi avem pregatirea, iar tu ai oportunitatea sa primesti ajutorul necesar!
Lucrezi intr-o industrie in care simti ca faci sporturi extreme in fiecare zi. Ai cei mai aprigi concurenti: recidivele tehnice ale utilajului tau, imposibilitatea de a-i oferi o intretinere corespunzatoare si, de ce nu, vremea! Pentru a-ti fi cu adevarat de folos, iar tu sa poti avea o forma de invidiat, am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta! Nu ezita sa-l ceri!
• Identificare 100% corecta
• Interes pentru nevoile tale si ale utilajului
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului

Ai incredere in tot ceea ce faci si ia decizii fara sa te stresezi inutil. Stim ca iti doresti sa fructifici investitiile tale si intelegem ingrijorarea! Insa produsele noastre, printre care si aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.180 , sunt complet asigurate! In acest caz, la livrarea coletului, primesti un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa achizitionezi foarte usor aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.180 din oferta! Tu doar ne apelezi telefonic sau completezi cererea de pe site si de restul ne ocupam noi, in mare graba! Da, ne grabim, asa cum si tu o faci, pentru a-ti pune utilajul pe picioare mai rapid! Primesti produsul oriunde in tara, in 24 de ore, cu plata ramburs, sau il ridici chiar tu de la noi de la sediu!

Montajul presupune multa precizie, stiinta si ordine. Nu de putine ori am intalnit clienti care si-au incercat norocul, improvizand o metoda de montaj, ori din pura placere, ori din dorinta de a economisi. Aceiasi clienti s-au intors cu piese compromise si au luat-o de la capat cu investitiile. Adevarul este ca montajul se comporta mai degraba ca o investitie pe termen lung, decat ca o economie la repezeala! Recomandam foarte ferm sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur elementele!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 4VPD51G9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura