Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta punte fata pentru buldoexcavator Case 580LSP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LSP
Cod produs
C4KY23PW-A-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea bieleta buldoexcavator Case 580LSP este disponibila chiar acum pe rafturile noastre, indeplinind o serie de criterii foarte importante. In primul rand, promite sa reziste la exploatare intensa si poarta timbrul calitatii, fiind conceputa si imbunatatita in cadrul atelierelor Original Carraro. Primeste atentia celor mai buni ingineri din lume si, de asemenea, extrem de multe review-uri pozitive, ceea ce o face sa fie in topul solicitarilor, peste tot in tara!

Depozitul nostru este punctul de intalnire al conducatorilor de utilaje, locul in care acestia pot gasi absolut tot necesarul tehnic pentru eficientizarea zilelor de munca! Angajatii nostri sunt dispusi sa intervina pentru remedierea defectiunilor de orice fel si te pot ajuta sa iei cele mai bune decizii, perfect compatibile cu nevoile tale!

Avem <vitamine> pentru toate categoriile de utilaje!
Aceasta bieleta punte fata pentru buldoexcavator Case 580LSP este prelucrata cu responsabilitate, dintr-un material rezistent, un aliaj metalic tratat termic pentru performanta! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune de un manson de cauciuc, conceput pentru protejarea articulatiei sferice!

Cand nu stii ce sa mai faci, incearca serviciul nostru gratuit de consultanta!
Fiecare client primeste serviciul nostru gratuit de consultanta, insa personalizat! De ce? Intrucat fiecare utilaj are propria lui metoda de intretinere. Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul si vei descoperi ca poti interveni asupra capacitatilor lui de performanta pe teren!
• Apeleaza-ne, in orice moment, oricare ar fi nevoia ta! Raspundem prompt solicitarilor si actionam in cel mai scurt timp!
• Alaturi de noi vei gasi piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa eviti neplacutele defectiuni care se repeta! In acest sens, stabilim un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Avem recomandari si contacte sigure pentru montaj! Bine ar fi sa tii cont de ele, intrucat montajul este si el tot o forma de investitie pe termen lung!
• Atunci cand esti in dificultate si ai nevoie de interventii de urgenta la fata locului, suntem de acord sa ne deplasam catre tine, indiferent in ce zona din tara! Venim pregatiti pentru reparatii!

Aceasta bieleta buldoexcavator Case 580LSP este o piesa sigura, prelucrata impecabil si care nu iti poate da batai de cap! Detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta buldoexcavator Case 580LSP este momentul sa ne apelezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site! Ne grabim cu expedierea pieselor tale, indiferent la ce adresa le soliciti, cu plata ramburs!
Sau te asteptam pe la noi, de unde le poti ridica personal!

Cu montajul nu e de glumit! Ce trebuie sa faci pentru a fi sigur ca primesti un serviciu de calitate? Sa apelezi exclusiv la profesionisti, iar daca nu stii incotro sa o apuci, sa ne suni, pentru cateva recomandari la tine in zona!
Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: C4KY23PW-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura