Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 148093

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 148093
Cod produs
BGT18WHN-A-RA
Out Of stock
Descriere
Daca simti ca volanul utilajului tau nu mai este la fel de sensibil, sau daca anvelopele se uzeaza prematur, acestea sunt simptome pe care trebuie sa le iei in considerare ca fiind extrem de importante!

O bieleta punte Carraro 148093 ar putea fi o solutie eficienta pentru remedierea defectiunilor. In general, o bieleta defecta este foarte riscanta, avand in vedere ca ea este responsabila cu sistemul de directie. Momentul acela cand bieleta se desprinde de una dintre bare nu trebuie sa se intample nimanui, intrucat ar putea genera accidente.

Avem piese moderne, facute sa reziste in timp!
O asemenea bieleta pentru punte Carraro 148093 este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa! Rolul sau este esential pentru sistemul de directie, ajutand la transferul comenzii de virare! Face transferul de putere intre cilindrul de directie si capatul de bara de la roata! Dispune si de un manson de cauciuc, facut sa protejeze articulatia sferica!

Serviciul nostru gratuit de consultanta este un ajutor concret pentru fiecare client!
Un avantaj precum serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce o noua conduita de munca! Imbunatatind fiecare pas si investind in mod corect, corespunzator utilajului pe care il conduci, vei ajunge la performante nebanuite, pe termen lung!

• Apeleaza-ne cu indrazneala! Suntem dispusi sa raspundem prompt si gata sa te ajutam, indiferent care este defectiunea.
• Departamentul nostru de identificari face o treaba foarte buna! Te ajutam sa intri in posesia unor piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti cateva reguli pentru o intretinere personalizata modelului tau!
• Suntem gata sa intervenim de urgenta la fata locului, chiar si atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde!

Poti sa cumperi fara griji aceasta bieleta punte Carraro 148093 intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand vrei sa cumperi o bieleta punte Carraro 148093 este momentul sa suni sau sa completezi o cerere pe site.
Ne grabim cu expedierea produselor noastre, intrucat si tu ai nevoie de remedierea imediata a utilajului tau! Produsele noastre ajung in orice zona, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate personal direct din sediul nostru.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30 mm.
Lungimea totala este de 210 mm.

Codu produsului: BGT18WHN-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura