Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

ACN Piese Utilaje

0725975414, 0722674373

Rulment butuc pentru buldoexcavator Terex 860

Terex 860
Model:
Terex 860
Out of stock
Telefon:
0725975414
 

Detalii produs

Hai sa cunoastem mai bine acest rulment butuc buldoexcavator Terex 860 - o piesa de transmisie din cadrul atelierelor Original Carraro, conceputa si imbunatatita pentru performanta indelungata! Produsul se regaseste permanent pe stocul nostru si poate fi livrat foarte usor, indiferent in ce zona te-ai afla!

Cu fiecare ocazie in care clientii au nevoie de ajutor, depozitul nostru devine locul in care se intampla totul, da capo al fine. Identificarea celor mai performante piese de schimb, dar si un serviciu de consultanta de calitate! Fiecare actiune intreprinsa alaturi de noi este o oportunitate prin care poti sa evoluezi, ajutand la dezvoltarea activitatii pe care o conduci!

Avem produse de ultima generatie, excelente pentru investitiile tale!
Acest rulment butuc pentru buldoexcavator Terex 860 este prelucrat sa reziste la exploatare intensa, din cel mai dur aliaj metalic! Rolul sau este esential in cadrul grupului reductor si ajuta la o functionare impecabila, pe termen lung! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, ajuta la o frictiune mai diminuata la miscarea de rotatie, cat si la un consum mai scazut de combustibil!

Te ajutam sa iesi din orice situatie!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este un concept creat pentru a-ti fi de folos, inca de la primul apel, pana data urmatoare cand vei mai avea nevoie de piese de schimb! Agentii nostri sunt pe deplin conectati clientilor si nevoilor pe care acestia le au si intervin cu fiecare ocazie cand sunt solicitati!
• Te rugam sa ne apelezi in orice situatie! Provocarile tale sunt sansa noastra de a remedia o problema! Aceasta este una dintre satisfactiile noastre cele mai mari!
• Te ajutam cu o identificare cat mai clara, pentru piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Ne deplasam catre tine, atunci cand esti imobilizat pe teren! Venim in orice zona din tara, pregatiti pentru interventii de urgenta!

Acest rulment butuc pentru buldoexcavator Terex 860 merita atentia ta si toata increderea, intrucat detine propriul certificat de garantie pe o perioada de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Daca vrei sa cumperi un asemenea rulment butuc buldoexcavator Terex 860 apeleaza-ne telefonic sau completeaza cererea de pe site! Suntem gata sa facem o expediere rapida, indiferent in ce zona te afli!
Primesti produsul tau cu plata ramburs, sau il poti ridica direct din sediul nostru, daca esti prin zona!

Montajul asigura nu numai startul de functionare al piesei, ci si o intretinere corespunzatoare, daca este corect efectuat! Din acest motiv, dar si pe fondul unei experiente tumultoase in ale montajului, iti recomandam foarte ferm sa apelezi la servicii calificate, alaturi de profesionisti cu experienta!
Ai grija si de elementele conexe!
Fa o evaluare celorlalte elemente din angrenaj si asigura-te ca nu prezinta urme de uzura! Intr-un asemenea caz, riscurile altor avarii costisitoare sunt extrem de mari! Inlocuieste si simeringul de butuc, pentru refacerea etanseitatii grupului reductor!

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: FR8PUKDG-A

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: ACN Piese Utilaje
Persoana de contact: Nita Alexandru
Adresa: Sos. Giurgiului nr. 288A
Localitate: Com. Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0725975414
Telefon mobil: 0722674373
Website: http://www.acnpieseutilaje.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi