Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Taler disc pentru plug Amazone XL041

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Amazone XL041
Cod produs
R8V4HQUL-A
Out Of stock
Descriere
Acest taler disc plug Amazone XL041 este o piesa de schimb originala, de inalta calitate, fabricata in cadrul unui atelier tehnic de ultima generatie din Germania! Asadar, provine dintr-un loc super dinamic, administrat de profesionisti cu experienta si este gazduit pe rafturile noastre, disponibil ori de cate ori vei avea nevoie de el.

Domeniul ales de tine este extrem de provocator, tu fiind mereu dependent de buna functionare a utilajelor pe care le conduci! In acest sens, iti propunem sa accesezi depozitul nostru, unde vei cunoaste oameni pregatiti si posibilitati moderne de remediu!

Produsele noastre sunt originale!

Avem produse de inalta calitate! De altfel, acesta este criteriul prin care le gazduim in depozitul nostru! Acest taler disc pentru plug Amazone XL041 este prelucrat cu atentie dintr-un material dur si conceput anume pentru prelucrarea pamantului! Este potrivit pentru sfaramarea bulgarilor de pamant si pentru afanarea lui, atunci cand este vremea de insamantare!

Asteptam apelul tau pentru a te ajuta!
Bineinteles ca am invatat tot felul de lucruri de-a lungul timpului, am dobandit experienta si am ajuns sa cunoastem in detaliu fiecare nevoie! Din dorinta de a ne oferi ajutorul, intr-un mod cat mai eficient, am creat serviciul nostru gratuit de consultanta.
• Te invitam sa ne cauti de fiecare data cand ai nevoie de suport tehnic! Agentii nostri raspund prompt si se informeaza pentru a rezolva cazul tau!
• Atunci cand vrei sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung, suntem gata sa te asistam!
• Atunci cand treci prin situatii mai delicate, precum imobilizarea utilajului tau, suntem disponibili sa ne deplasam catre tine, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Acest taler disc plug Amazone XL041 merita toata atentia si increderea ta, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi un taler disc plug Amazone XL041 atunci asteptam apelul tau sau cererea ta depusa pe site. Noi ne grabim cu expedierea, exact asa cum si tu te grabesti cu reparatiile!
Primesti produsul in 24 de ore, cu plata la livrare, oriunde in tara, sau il poti ridica personal din sediul nostru!

Monteaza cu grija, intrucat acesta este primul pas, dar si cel mai important, in intretinerea pieselor. Recomandam cu fermitate sa apelezi la serviciile calificate ale unui profesionist cu experienta.
Nu incurajam deloc improvizatiile si nici serviciile alese la intamplare, intrucat experienta noastra ne-a invatat ca aceste alegeri pot compromite piesele de schimb.

Specificatii tehnice:

Distanta intre gauri: 120 mm
Diametru: 460
Grosime: 4 mm
Numar de orificii: 4

Codul produsului: R8V4HQUL-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura