Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare buldoexcavator Caterpillar 444F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444F2
Cod produs
S1A93P4E-A-RA
Out Of stock
Descriere
Ai aflat ca ai putea sa imbunatatesti performantele motorului tau si nu stii exact ce-i trebuie instalatiei de alimentare a utilajului? Ai ajuns unde trebuie! Pompa electrica de alimentare buldoexcavator Caterpillar 444F2 este varianta cea mai buna pentru nevoile tale.

Recomandata si de constructori si de alti muncitori, pompa de alimentare Caterpillar 444F2 a primit review-uri excelente. Este in topul pompelor de combustibil, prin fiabilitatea ei, fiind compatibila cu numeroase modele. Este foarte rezistenta la socuri puternice, se monteaza usor si ofera motorului putere maxima.

Daca inca nu ne cunosti foarte bine, afla ca una dintre pasiunile noastre este sa ajutam clientii nostri cu serviciul tehnic. De ce? Din grija si respectul pe care le avem fata de Agricultura si Constructii, cele doua industrii care nu isi mai gasesc tineri care sa le prefere.
Pompa de combustibil o gasesti chiar acum pe stoc si o putem aduce la tine in timp scurt.

Unul dintre factorii care ne-au ajutat sa ne dezvoltam de-a lungul anilor a fost calitatea pieselor din depozitul nostru. Noi oferim spre vanzare produse de top, pe care le poti cumpara cu toata increderea. Pompa de alimentare Caterpillar 444F2 detine un certificat de garantie de 12 luni, pentru defectele din fabrica.

Te incurajam, insa, sa extinzi cat mai mult functionarea pieselor tale. Poti face acest lucru cu o rutina zilnica de intretinere a utilajului. Ca sa nu mai vorbim despre cat de mult eviti neplacutele situatii in care ai putea ramane imobilizat.
Daca, totusi, se intampla asta, cere-ne ajutorul. O echipa de profesionisti, cu care colaboram, poate veni in intampinarea ta sa iti ofere suportul tehnic.

Daca te-ai hotarat sa cumperi pompa de combustibil,  nu mai ramane decat sa plasezi comanda ta direct pe site-ul nostru sau sa o comanzi telefonic. Alegerea este numai a ta.
Noi livram coletul prin curier, in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara. Poti opta si pentru a ridica personal coletul de la sediul nostru.
Foarte multi clienti vin personal la noi pentru produsele lor, iar vizita lor poate fi extrem de utila. Intalnind angajatii nostri, poti afla lucruri noi sau poti lamuri anumite aspecte pe care inca nu le intelegi despre utilaj.

Felul in care se face montajul unei pompe de combustibil este cel putin la fel de important ca pompa propriu-zisa. De ce? Pentru ca acest lucru poate sa influenteze durata de viata a piesei.
Fiecare piesa are povestea ei, micile ei trucuri sau metode de montaj. In acest sens, mana unui profesionist ar fi mai mult decat ideala.
Daca vrei sa investesti mai multa atentie in intretinerea motorului, e posibil sa ai multe intrebari de pus. Noi suntem disponibili pentru tine, prin serviciul gratuit de mentenanta pe care il oferim celor ce cumpara de la noi. Vorbeste cu noi, daca iti doresti acest lucru.

Specificatii tehnice:Debit: 140 litri/ora

         Asigura un debit de 140 litri/ora

         Este fabricata in UE

         Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura