Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare buldoexcavator Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Iata unul dintre cele mai cumparate produse din depozitul nostru, excelent pentru puterea motorului si bunul mers al instalatiei de alimentare: Pompa de alimentare buldoexcavator Caterpillar 428F2.

Din experienta acumultata de atatia ani in domeniul utilajelor, am observat, alaturi de mecanicii si clientii nostri, ca pompa de alimentare buldoexcavator Caterpillar 428F2 este o piesa extrem de rezistenta la socuri puternice, a fost lucrata cu atentie  intr-un atelier de specialitate, conform cu noile reglementari europene.

Are un design special si se potriveste multor modele, ceea ce o face sa fie fiabila. Pompa de combustibil pare sa prinda radacini in preferintele agricultorilor si constructorilor. Se gaseste chiar acum pe stocul nostru, asadar poti cere oricand o oferta personalizata pentru utilajul tau.

Pompa de alimentare buldoexcavator Caterpillar 428F2  are o garantie de 12 luni, pentru defectele din fabrica, asadar o poti cumpara cu incredere.

Chiar daca certificatul de garantie promite o buna functionare a piesei achizitionate, tu ai putea sa inveti cativa pasi esentiali pentru rutina zilnica de intretinere a utilajului. Vei fi placut surprins de longevitatea pieselor tale si de o functionare a utilajului la capacitatea lui maxima.

Ia legatura cu agentii nostri si cere toate detaliile de care ai nevoie. Una dintre pasiunile angajatilor nostri este sa livreze cele mai bune solutii si sa isi vada clientii multumiti.

Produsele noastre se comanda foarte usor, direct din site, sau direct la telefon. Ele se livreaza in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, sau sunt disponibile pentru tine la sediul nostru, de unde le poti ridica personal. Alegerea iti apartine.

Daca esti imobilizat si ai nevoie de asistenta tehnica pe teren, vorbeste cu noi, pentru a trimite un profesionist sa te ajute sa iesi din aceasta situatie neplacuta.

In ceea ce priveste montajul... ”Nu incerca asta acasa!” Montajul piesei trebuie facut intr-un atelier de specialitate. Lasa utilajul tau pe mana unui profesionist, pentru a fi sigur ca sunt respectate toate cerintele constructorului. Cu cat mai corect este facut montajul, cu atat mai mult va trai piesa de schimb.

Apeleaza linistit la agentii nostri, oricare ar fi intrebarea ta. Clientii nostri sunt incurajati sa se foloseasca de serviciul gratuit de mentenanta pe care il oferim. Investeste in sanatatea pe termen lung a motorului, pentru a evita imobilizarea sau defectiunile mai grave, ce te fac sa pierzi atata timp si bani.

Noi avem un deosebit respect pentru oamenii care au ales industria agriculturii, sau pe cea a constructiilor. Practic, desi foarte multi romani le considera deosebit de importante, foarte putini aleg sa functioneze acolo. Asadar, avem placerea sa te putem sustine prin mijloacele tehnice, atat de solicitate si necesare la munca de teren.

Specificatii tehnice:

Debit: 140 litri/ora
Codul produsului: V6OZ02HG-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura