Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 357-4187 3574187

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 357-4187 3574187
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina uneia dintre cele mai vandute piese din depozitul nostru. Practic, pompa electrica de alimentare Caterpillar 3574187 este o piesa lucrata cu atentie, intr-unul dintre cele mai renumite ateliere de specialitate.

Cere acum o oferta si maine poti monta aceasta pompa de alimentare Caterpillar 3574187 noua!

Aceasta este recomandata de agricultori si constructori ca fiind o piesa rezistenta la socuri, fiabila pe multe modele si inedita prin design-ul special. Daca vrei sa mentii sanatatea instalatiei de alimentare si te-ai hotarat sa incerci pompa electrica de alimentare Caterpillar 357-4187 3574187, poti primi ajutorul colegilor nostri, care te vor indruma catre montaj.

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 3574187 este disponibila pe stocul nostru. Este usor sa intri in posesia ei, o poti comanda oricand, direct de pe site sau la telefon.

Pentru un plus de incredere din partea ta, dar si pentru eventualele defecte ce pot surveni din fabrica, pompa electrica de alimentare Caterpillar 3574187 are o garantie de 12 luni.

Mai mult decat o simpla garantie, tu ai nevoie insa de un mic instructaj despre cum ar fi bine sa mentii utilajul tau cat mai puternic si sa te bucuri de o productivitate maxima. Pentru aceasta, poti vorbi cu agentii nostri, pregatiti sa asculte problemele tale si sa iti ofere explicatiile necesare.

Produsele noastre se comanda extrem de usor, direct din site-ul nostru, sau, si mai usor, direct prin telefon.
Ti le putem trimite printr-un serviciu de curierat, in aproximativ 24 de ore, sau le poti ridica personal de la sediul nostru. Daca este comod pentru tine sa ne vizitezi, profita de acest moment si discuta cu angajatii nostri despre problemele intampinate cu utilajul tau.

Atunci cand e momentul sa montezi o piesa pe utilaj, echipa noastra iti recomanda sa apelezi la profesionisti. Asa cum te documentezi despre care sunt cele mai recomandate piese, tot asa ar trebui sa tii cont de importanta montajului. Cele doua aspecte sunt extrem de importante pentru intretinerea corecta a pieselor si a utilajului ca atare, cat mai mult timp.

Nu uita ca toti clientii nostri primesc un serviciu gratuit de mentenanta. Asa ca, daca nu stii incotro sa o apuci, vorbeste cu noi si te vom ajuta imediat. Indiferent unde te afli, daca esti imobilizat sau ai alte probleme, putem trimite la tine o echipa de profesionisti, care sa te scoata din situatia neplacuta.

Specificatii tehnice:

Debit: 140 litri/ora

Cod produs: EQV62YGA-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura