Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare pentru excavator Hitachi ZX670

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi ZX670
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare pentru excavator Hitachi ZX670 este o componenta aftermarket disponibila la un pret excelent, a carei menire este sa inlocuiasca piesa defecta, fara alte investitii. Daca pompa de combustibil nu mai poate fi readusa la viata, nicio problema. Acum ai o alternativa deloc costisitoare, care se livreaza instantaneu catre orice localitate.

Componenta din imagine a fost conceputa in atelierele de productie europene, iar specificatiile acesteia ofera compatibilitate perfecta cu excavatorul tau.
Pompa electrica de alimentare Hitachi ZX670 functioneaza la 24 de volti si garanteaza o durata lunga de functionare, comparativ cu majoritatea alternativelor. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de procedurile de mentenanta necesare pentru instalatia de alimentare a utilajului. Astfel, se recomanda schimbarea periodica a filtrelor de combustibil.

De fiecare data cand ceva nu merge sau ai confuzii cu privire la o componenta ori despre functionarea excavatorului, ia legatura cu echipa ACN Piese Utilaje. De la noi vei avea gratuit consultanta tehnica, ca sa fii sigur ca stii ce ai de facut.

Iti punem la dispozitie un certificat de garantie valabil 12 luni, incepand cu data facturarii. Pastreaza acest certificat, precum si documentele care atesta achizitionarea acestui produs precum si instalarea in sistemul excavatorului.

Comanda acum pompa electrica de alimentare Hitachi ZX670 printr-un apel telefonic, sau intra pe acnpieseutilaje.ro si cere o oferta, ca sa te contactam. Daca alegi sa ai acest produs cu livrare, va ajunge la tine in decurs de o zi lucratoare, fara sa fie necesara plata vreunui avans. La noi se plateste prin ramburs si recomandam sa deschizi coletul de fata cu curierul, ca sa verifici ce ai primit. Te asteptam oricand la sediul nostru daca vrei sa iei chiar tu produsul. Ne gasesti la cateva minute de Bucuresti, in judetul Ilfov.

Inainte de montare, cel mai sanatos este sa cureti rezervorul de combusitibil. Simti lipsa unui profesionist in aria ta? Avem o multime de mecanici colaboratori familiarizati cu excavatoarele de la Hitachi, care sunt dispusi sa-ti asigure reparatiile chiar acolo unde se afla utilajul tau. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

• Tensiune: 24V.

Cod produs: X1E8Q0HL-G
Trimite mesaj
Din Gura in Gura