Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa sweeper Johnston 600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Johnston 600
Cod produs
RE9SCY3F-E-BT
Out Of stock
Descriere
Indiferent cat de mare este utilajul, orice piesa din el are rolul ei. Asa ca atunci cand se uzeaza, trebuie inlocuita cu o alta, de calitate. Pe site-ul nostru vei gasi mii de piese superioare din punct de vedere calitativ, dar disponibile la cele mai bune preturi de pe piata. Alege din oferta noastra aceasta garnitura de chiuloasa Johnston 600 si randamentul motorului tau va atinge din nou valori maxime. Componenta pe care ti-o propunem este de calitate superioara, fiind de provenienta poloneza, realizata la standarde inalte. Rezistenta si rigiditatea acesteia o recomanda pentru o exploatare de durata. Pretul foarte bun si livrarea imediata, de pe stocul nostru, sunt alte doua atuuri ale ei.

Garnitura de chiuloasa Johnston 600 este disponibila chiar acum, direct de pe rafturile noastre
Poti sa o montezi maine, daca plasezi acum o comanda, direct pe site sau telefonic. Astfel, o vei putea monta numaidecat si iti reiei activitatea in timp util. De ce sa stagnezi degeaba, cand solutia pe care o cauti este chiar aici?

Ia legatura cu noi pentru informatii suplimentare!
Ca sa fii sigur ca se potriveste utilajului tau, suna-ne si unul dintre colegii nostri iti acorda consultanta tehnica gratuit! Vei obtine astfel piesa corecta si vei putea sa stai linistit. Ai incredere in echipa noastra de experti.

Odata ce ai plasat comanda, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti sa ridici garnitura de chiuloasa Johnston 600 personal.

Daca nu te avantajeaza, pentru orice alta localitate, o trimitem noi catre tine, cu serviciile de curierat. Timpul de livrare va fi minim, iar tu poti deschide coletul primit, inainte de a plati ramburs.

Daca vrei ajutor la montajul pieselor noi, trebuie sa stii ca dispunem de personal specializat pe intreg teritoriul tarii.
In plus, pentru o remediere rapida si sigura a problemelor mecanice ale utilajului tau, una dintre echipele noastre mobile iti sta la dispozitie.
Mecanicii nostri colaboratori din apropierea ta se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot monta corect componentele de care ai nevoie. Foloseste fara dubii acest serviciu! Poti apela la ei pentru reparatii complexe, montarea pieselor noi sau pentru reviziile periodice.
Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Alege aceasta garnitura de chiuloasa Johnston 600 din imagini si vei fi multumit! Pentru ca este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si are insertii siliconice in relief. Modul de fabricare a componentei asigura o etansare optima. Montajul va fi relativ usor de realizat si nu ai nevoie de alte materiale.

Codul produsului: RE9SCY3F-E-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura