Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland TL80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TL80
Cod produs
7M6S1KPH-G-IA
Out Of stock
Descriere
Stocul ACN Piese Utilaje cuprinde o gama larga de componente pentru tractoare si alte utilaje, printre care o multitudine de pompe de apa. Una dintre acestea este pompa de apa New Holland TL80 - disponibila imediat la un pret foarte avantajos. Elementele de baza ale acestei componente, mai precis axul, rulmentul, paletii si presetupa au fost fabricate in Italia dupa principii care asigura maximul de calitate, ceea ce se aplica intregului mecanism al piesei. Pompa de apa vine cu o-ringul care etanseaza corpul pompei si blocul motor.

Cea mai importanta decizie pe care ar trebui sa o iei atunci cand esti in plina dezvoltare si activitatea de productie creste este sa-ti pui la punct utilajele. Vino la ACN Piese Utilaje si am putea sa facem un plan impreuna. Avem servicii personalizate de mentenanta. Putem preintampina defectiunile reparand si schimband la timp piesele. Vei avea un echipament pe care te vei putea baza oricand, fara avarii care sa te tina in loc cu treaba.

Pompa de apa New Holland TL80 - piesa dupa care suspina pana si un tractor!

Trebuie sa trecem in revista cateva lucruri esentiale despre aceste produs care face parte din categoria pieselor de motor. Rolul pompei de apa este de o importanta covarsitoare, regleaza temperatura motorul, impiedicand supraincalzirea. Livram pompa de apa si cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor. Intreaba consultantii nostri care lichid de racire se potriveste utilajului tau. Pentru intretinerea pompei de apa , ai nevoie si de consumabile bune.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Ca sa fii sigur ca certificatul de garantie isi pastreaza validitatea, asigura-te ca executi o instalare corecta. Livram toate instructiunile necesare pentru ca tu sa montezi pompa de apa pentru tractor New Holland TL80 usor si corect. Perioada de garantie inseamna 12 luni.

Daca comanzi astazi pompa de apa, prin telefon sau online, maine o vei avea gata de intrebuintare. Curierii cu care colaboram livreaza produsele in aproximativ 24 de ore, indiferent de regiune. Pompa de apa New Holland TL80 va fi achitata doar dupa ce ai verificat continutul coletului in prezenta curierului. Altfel, poti veni la sediul nostru localizat in Ilfov si poti ridica pompa de apa oricand dupa inregistrarea comenzii.

Ai posibilitatea de a apela la departamentul nostru tehnic pentru orice tip de reparatie necesara tractorului. Trimitem service mobil rapid acolo unde se afla utilajul tau si, astfel, vei beneficia de interventia unor mecanici profesionisti si de solutiile optime pentru reparatie.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura