Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa JCB JRV0598

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SRK7XYJ5-S-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa JCB JRV0598 este o varianta excelenta daca esti in cautarea unei piese deosebit de rezistente la uzura, dar care sa aiba un pret competitiv deopotriva. Este realizata de o companie care fabrica piese alternative JCB de foarte multa vreme si poate fi exploatata o lunga perioada de timp, in conditii grele de lucru. Pentru a comanda o astfel de bucsa JCB JRV0598 este de ajuns sa ne suni si sa ne transmiti seria din sasiul utilajului. Ea iti va fi expediata in 24 de ore!

Daca vrei sa te bucuri de o functionare indelungata a articulatiilor, iti recomandam sa inlocuiesti odata cu bucsele si simeringurile de etansare. Vei preveni in acest fel pierderea gresarii si patrunderea corpurilor straine. Pentru a nu uza prematur bucsele si a bolturile, este indicat sa ungi articulatiile periodic. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta piesa, despre operatiunea de montaj ori daca esti interesat de mai multe piese compatibile cu excavatorul tau, nu ezita sa ne contactezi! Asistentii tehnici iti acorda cu amabilitate consultanta tehnica gratuita.

Bucsa JCB JRV0598 - o piesa alternativa de exceptie!

Bucsele sunt niste componente de suspensie de mici dimensiuni si au un rol esential in procesul de reducere a frecarii dintre piesele metalice ale utilajului si amortizarea vibratiilor in timpul manevrelor pentru ca acestea sa nu afecteze alte componente ale echipamentului. Trebuie sa intelegi ca bucsele sunt foarte importante atunci cand vine vorba de integritatea functionala a unui utilaj si de siguranta operatorului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Componenta soseste in orice localitate din tara prin intermediul curieratului rapid. Marfa o vei plati la livrare. Daca doresti sa deschizi coletul pentru a verifica piesa, o poti face inainte de a plati factura. Bucsa JCB JRV0598 poate fi ridicata si direct de la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti solutia optima pentru montajul specializat al noii bucse? Lucram cu tehnicieni foarte buni din toate judetele tarii, care pot veni direct la punctul tau de lucru si pot remedia eficient orice defectiune a excavatorului. Pentru detalii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura