Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupa pentru excavator JCB JS240LC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS240LC
Cod produs
A7Y9X4GT-S-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa cupa excavator JCB JS240LC este o piesa foarte solida, proiectata pentru lucrul in conditii grele si foarte grele. O poti comanda chiar acum la un pret promotional - sunandu-ne. Este produsa de o companie cu o lunga traditie in fabricarea componentelor alternative pentru utilajele JCB. Componenta foarte buna se va monta la articulatia dintre eclisa si cupa. Gasesti la noi oricand o solutie eficienta pentru reparatia sau pentru mentenanta excavatorului.

Ar fi bine sa inlocuiesti si simeringurile care etanseaza articulatiile atunci cand montezi bucse noi. In acest fel, vei preveni patrunderea impuritatilor si vei asigura pastrarea unsorii de gresare, prelungind durata de viata a bucselor si a bolturilor. Iti recomandam sa ungi periodic articulatiile pentru a prelungi durata de exploatare a echipamentului. Daca din cauza uzurii accentuate a bratului bucsele cele noi nu pot fi montate, echipa noastra de alezare mobila poate veni imediat la punctul tau de lucru si poate efectua rapid toate reparatiile necesare.

Bucsa cupa excavator JCB JS240LC - beneficiezi de un pret avantajos!

Bucsele sunt niste componente de suspensie de mici dimensiuni si au un rol esential in procesul de reducere a frecarii dintre piesele metalice ale utilajului si amortizarea vibratiilor in timpul manevrelor pentru ca acestea sa nu afecteze alte componente ale echipamentului. Trebuie sa intelegi ca bucsele sunt foarte importante atunci cand vine vorba de integritatea functionala a unui utilaj si de siguranta operatorului.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Bucsa cupa excavator JCB JS240LC va ajunge imediat la adresa ta, oriunde in Romania - cu ajutorul serviciului de curierat rapid. Vei plati piesa in momentul in care o vei receptiona. Daca vei dori sa o inspectezi inainte de a achita curierului, vei putea deschide coletul atunci cand ajunge la tine. Marfa poate fi ridicata si direct de la sediul firmei noastre din apropiere de Bucuresti.

Vrei sa montezi rapid si in siguranta noua bucsa de cupa, intr-un atelier de specialitate? Avem solutia potrivita: atelierul nostru mobil vine imediat acolo unde ai excavatorul si il repara complet, sigur si la un pret reciproc avantajos. Mecanicii nostri colaboratori din judetul tau efectueaza lucrari de reparatii uzuale sau complexe si revizii tehnice periodice, pentru ca tu sa iti reiei treaba cu utilajul in conditii optime. Daca din cauza uzurii accentuate a bratului bucsele cele noi nu pot fi montate, echipa noastra de alezare mobila poate veni imediat la punctul tau de lucru si poate efectua rapid toate reparatiile necesare. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare. Se monteaza la articulatia dintre eclisa si cupa.
Piesa este compatibila cu modelele: JCB JS240LC, JCB JS240LCT, JCB JS240NLCT, JCB JS240SC
Trimite mesaj
Din Gura in Gura