Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator New Holland NH85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH85
Cod produs
Y32U5BCT-S-IA
Out Of stock
Descriere
Sistemului de franare trebuie sa fie analizat constant, este important sa verifici periodic nivelul lichidului de frana din vas. Cand scade frecvent sub nivel, iti recomandam sa verifici daca nu cumva garniturile din interiorul cilindrilor pompei de frana au cedat. Daca te regasesti in acest scenariu, trebuie sa dai comanda de o pompa noua de frana! In oferta noastra se afla la un pret special aceasta pompa de frana New Holland NH85 exceptionala! Este o componenta originala Bosch - noua, cu garantie. Se expediaza in cel mai scurt timp posibil!

O comanzi rapid printr-un simplu apel telefonic catre noi sau scriindu-ne pe email, site sau pe WhatsApp. Iti sugeram sa achizitionezi si lichidul de frana original, specificat in manualul tehnic al buldoexcavatorului. Acesta va proteja garniturile din cilindrii pompei si va asigura piesei o functionare de lunga durata. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta componenta ori daca esti interesat si de alte piese originale pentru utilaj, echipa noastra tehnica iti acorda cu placere consultanta gratuita.

Pompa de frana New Holland NH85 - de o importanta cruciala!

Durata de viata a pompei centrale de frana depinde foarte mult de calitatea lichidului de frana. Un lichid de frana imbatranit absoarbe umiditatea din atmosfera si creeaza bule de aer pe circuit. Aceste bule de aer sunt responsabile pentru franarea in gol sau discontinua, dar si pentru desincronizarea franarii pe cele patru roti ale utilajului. Lichidul de frana vechi afecteaza pompa, garniturile cedeaza treptat si apar scurgeri care duc la defectarea totala a sistemului de franare. Este momentul in care se impune schimbarea pompei de frana.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Aceasta pompa de frana pentru buldoexcavator New Holland NH85 este asigurata de garantia producatorului timp de sase luni, conform specificatiilor acestuia.

Expediem pompa de frana New Holland NH85 in maximum 24 de ore de la plasarea comenzii, direct la adresa ta, oriunde pe teritoriul Romaniei. Vei plati produsele la livrare. Inainte de a achita contravaloarea rambursului, vei putea deschide coletul pentru a verifica bunurile receptionate. Daca alegi sa ridici componentele direct de la depozitul nostru, te asteptam langa Bucuresti!

Cauti un service de buna calitate, unde sa poti monta pompa in conditii optime? Venim la adresa ta cu o echipa de mecanici experimentati, aflata in judetul tau, si reparam complet orice problema a buldoexcavatorului, rapid si la pretul corect. Pentru detalii suplimentare, te rugam sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura